VLASNIK TERETANE U BORČI BRUTALNO PRETUČEN DOK JE VEŽBAO: Nikolu su oborili na POD i šutirali ga po GLAVI! VIDEO
Snimak prebijanja u teretani, Foto: Printscreen Youtube / Miki djoric

STRAVIČAN SNIMAK

VLASNIK TERETANE U BORČI BRUTALNO PRETUČEN DOK JE VEŽBAO: Nikolu su oborili na POD i šutirali ga po GLAVI! VIDEO

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tvrdi da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet"...

Objavljeno:

Stravična tuča dogodila se u petak u teretani u Borči, kada je nešto posle 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod glomazne sprave za vežbanje i naočigled korisnika.

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tvrdi da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet".

Na snimku se vide muškarci koji Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu. Jedna osoba uzalud je pokušavala da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu kada počinje da im izmiče.

Cela drama odigrala se ispod jedne od sprava, a tuča je bila brutalna, jer je Restak bio oboren na zemlju i udaran sa svih strana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.