VESIĆ: Danas se privremeno pušta u saobraćaj Crnotravska ulica (FOTO)
Crnotravska ulica, Foto: Секретаријат за информисање града Београда

radi se

VESIĆ: Danas se privremeno pušta u saobraćaj Crnotravska ulica (FOTO)

Završni sloj asfalta čeka da se urade trotoari i izmesti gasovod

Objavljeno: 10:10h

Crnotravska ulica danas se privremeno pušta u saobraćaj. Završni sloj asfalta čeka da se urade trotoari i izmesti gasovod. Do tada je omogućeno automobilima da je koriste kao tehničku saobraćajnicu uz najvišu brzinu od 30 kilometara na sat jer završni asfaltni sloj još nije postavljen, napisao je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

1 / 3 Foto: Секретаријат за информисање града Београда

On je precizirao da dinamika završetka radova na ovom projektu ide tako da se 1. jula završavaju svi radovi u Crnotravskoj ulici od Borske do Bulevara Oslobođenja, dok se 15. avgusta završavaju svi radovi u Ulici Save Maškovića od Vojvode Stepe do Bulevara Oslobođenja sa kružnim tokom.

- Kada svi radovi budu završeni povezivanje ulica Save Maškovića i Crnotravske sa kružnim takom na raskrsnici sa Bulevarom oslobođenja bitno će ubrzati saobraćaj i smanjiti saobraćajne gužve u ovom delu grada. Već projektujemo proširenje Borske i Ulice Pere Velimirovića u bulevar sa četiri trake i kada to izgradimo spojićemo Banjicu sa Bulevarom patrijarha Pavla čija je rekonstrukcija u toku i sa Mostom na Adi. Rekonstrukcija Bulevara Patrijarha od Pere Velimirovića do Košutnjaka biće završena do leta, a tada počinje izgradnja ovog Bulevara od Košutnjaka do Mosta na Adi. U međuvremenu projektujemo petlju Lasta preko autoputa tako da ćemo bulevarom sa četiri trake spojiti Ulicu Save Maškovića sa autoputem. Biće konačno rešena veza naselja Stepa Stepanović sa ovom ulicom. Tako gradimo unutrašnju beogradsku obilaznicu, napisao je Vesić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media