RADOJIČIĆ: Radilo se na tome da građani žive bolje i kvalitetnije! Otkrio na šta je NAJPONOSNIJI
Zoran Radojičić, Foto: Printscreen

beograd

RADOJIČIĆ: Radilo se na tome da građani žive bolje i kvalitetnije! Otkrio na šta je NAJPONOSNIJI

Gradonačelnik je naglasio da mu je važno da realizacija ekoloških projekata u prestonici, kao i ulaganja u izgradnju fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, budu prioritet u narednom periodu

Objavljeno:

Naša dužnost i obaveza prema Beograđanima je da probleme iz prošlosti rešavamo jedan po jedan, a ocenu o tome trebalo bi da daju sugrađani, izjavio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

On je u intervjuu za Srpski telegraf rekao da se ponosi time što je Beograd zadržao isti stepen investicionog razvoja, čak i u ovom periodu, kada smo se suočili sa pandemijom korona virusa.

Najviše sam ponosan na organizaciju imunizacije u Beogradu. Verujem da uvek može više i bolje. Ali mora biti jasno da sve ono na čemu predano radim zahteva dosta vremena i ne može da se realizuje u kratkim rokovima, istakao je Radojičić.

Gradonačelnik je naglasio da mu je važno da realizacija ekoloških projekata u prestonici, kao i ulaganja u izgradnju fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, budu prioritet u narednom periodu, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

On je naglasio i da se mnogo radilo na tome da građani žive bolje, kvalitetnije, da žive u zdravijem i bezbednijem gradu.

Verujem da bi sledeći mandat doneo još veći napredak. Ne krijem da bih na izvestan način želeo priliku da u još jednom mandatu za Beograd učinim još više. Da li Beograđani misle kao ja, reći će to na izborima. Tada će, zapravo, dati i ocenu našeg rada. Ako mi sugrađani ponovo ukažu poverenje, za mene bi bila izuzetna čast da ponovo vodim Beograd, istakao je gradonačelnik.

Govoreći o Vaskrsu, Radojičić je rekao da ga slavi u svom domu, sa porodicom.

Kako i ove godine Vaskrs slavimo bez mogućnosti da se porodice okupe u većem broju, uveren sam da ćemo ga već sledeće godine obeležavati na tradicionalan način, uz osmehe, okupljanja i zagrljaje, rekao je gradonačelnik.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media