Mali oči u oči sa zakonom: Ako se potvrdi da sam kriv, preuzimam odgovornost za Savamalu!
Foto: Marina Lopičić

čeka rezultate istrage

Mali oči u oči sa zakonom: Ako se potvrdi da sam kriv, preuzimam odgovornost za Savamalu!

- Gradske institucije nisu učestvovale i sve podatke smo dostavili policiji, tužilaštvu i zaštitniku Saši Jankoviću. Mislim da treba da se pokaže kako pravna država radi. Ja nisam ni policajac ni tužilac - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali
Objavljeno:

Upitan zašto onda nije makar ponudio ostavku pošto se u gradu desilo nešto što on ne može da kontroliše, gradonačelnik odgovara: "Ja sam gradonačelnik, nisam ni policajac ni tužilac. To što se desilo je loše, to se slažemo, ali hajde da vidimo ko je kriv".

foto: Zorana Jevtić

Zaštitnik građana Saša Janković ustanovio je u svom izveštaju da policija te nije reagovala na pozive građana. Odgovarajući na pitanje zašto zbog nereakcije policije nije tražio ostavku ministra Nebojše Stefanovića, Mali kaže da on nije inspektor, a ni policajac.

- Čekamo rezultate istrage. Nemam prava da budem porota i sudija. Potpuno sam spreman da preuzmem odgovornost ukoliko istraga potvrdi da sam ja kriv. Hoću da poštujem nadležne organe, proces kroz koji mora da prođu tužilaštvo i policija. Za Grad je dobro da se to reši, da krenemo dalje i da idemo dalje - napominje Mali.

(Espreso.co.rs/ N1)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.