Gradonačelnik Zoran Radojičić i predsednik opštine Radoslav Marjanović posetili sportski centar "25. maj"
Postavljen balon na otvorenom olimpijskom bazenu, Foto: GO Stari grad

RADNI OBILAZAK

Gradonačelnik Zoran Radojičić i predsednik opštine Radoslav Marjanović posetili sportski centar "25. maj"

Oni su zajedno sa domaćinom, direktorom SRPC „25. maj“ Milošem Milićem prisustvovali zajedničkom treningu seniorskih vaterpolo reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država

Objavljeno:

Gradonačelnik Zoran Radojičić i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović posetili su danas, tokom radnog obilaska čelnika Grada opštine Stari grad, sportski centar „25. maj”, gde je u koordinaciji Ministarstva omladine i sporta i Vaterpolo saveza Srbije postavljen balon na otvorenom olimpijskom bazenu starogradskog sportsko rekretativnog centra.

GO Stari grad
foto: GO Stari grad

Oni su zajedno sa domaćinom, direktorom SRPC „25. maj“ Milošem Milićem prisustvovali zajedničkom treningu seniorskih vaterpolo reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država i uverili se u odlične uslove koji novopokriveni olimpijski bazen nudi za treniranje i rekreativno bavljenje plivanjem i vaterpolom, našem najtrofejnijem sportu.

GO Stari grad
foto: GO Stari grad

Balon kojim je prekriven spoljni olimpijski bazen postao je prava vatrepolo „Meka“ jer je pružio mogućnosti da profesionalni sportisti i rekreativci imaju idealne uslove za bavljenje ovim sportom tokom cele godine, što izabranicima selektora vaterpolo reprezentacije Dejana Savića omogućava sjajne uslove i pripreme za nove šampionske titule na svetskim, evropskim i takmičenjima Svetske lige. Uverili smo se da su i druge reprezentacije željne vaterpolo znanja i da se nauče „tajnim“ veštinama ovog sporta. Trenutno sve prednosti balona koriste američki vaterpolisti, a „25. maj“ je uvek spreman za doček novih sparing partnera našim „Delfinima“.

GO Stari grad
foto: GO Stari grad

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.