KORONA ŽURKE NA SVAKOM KORAKU U BEOGRADU ZA DOČEK: Kršili mere SAMO TAKO!
Proslava Pravoslavne Nove godine, Foto: AP

INTERVENCIJA KOMUNALNE MILICIJE

KORONA ŽURKE NA SVAKOM KORAKU U BEOGRADU ZA DOČEK: Kršili mere SAMO TAKO!

"To nije veliki broj za grad", ocenjuje Divac

Objavljeno: 20:31h

Načelnik Komunalne milicije Ivan Divac rekao je večeras za Radio-televiziju Srbije da je proslava Nove godine po Julijanskom kalendaru prošla mirnije nego inače.

Govoreći o merama uvedenim zbog epidemije korona virusa u našoj zemlji, komunalni milicajci su interevenisali u 7 lokala koji su radili nakon dozvoljenog radnog vremena i ispraznili ih.

"To nije veliki broj za grad", ocenjuje Divac i dodaje:

"Sve je prošlo puno bolje nego očekivano. Da li zato što smo se držali mera ili zato što su ljudi otišli iz Beograd".

Načelnik Komunalne milicije ističe da društvene mreže nisu mirodavne da se odredi da li je negde bilo žurke i da su kršene mere i apeluju na sve građane da prijave privatne žurke.

Ako bismo proedili sinoćnu proslavu sa dočekom Nove godine, 31. decembra, ipak je juče bilo uhvaćeno više lokala u kršenju epidemijskih mera.

Naime, tokom noći 31. decembra komunalni milicajci su ispraznili 3 lokala koji su tog dana radili nakon tada dozvoljenih 18 časova i bili kažnjeni zbog toga.

Kada se radi o broju prijava za organizovanje privatnih žurki tokom noći 31. decembra, načelnik Divac je tada rekao da su imali manje od 30 prijava za novogodišnju noć i da je to bilo značajno manje prijava nego što imaju redovno za noć.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.