KADAR NEVERA: Miš istrčao pred Dragana tokom doručka, A ONDA SE DESILO NEŠTO SASVIM NEOČEKIVANO
Dragan Krstivojević i miš, Foto: Printscreen/Facebook

PRESLATKO

KADAR NEVERA: Miš istrčao pred Dragana tokom doručka, A ONDA SE DESILO NEŠTO SASVIM NEOČEKIVANO

Činilo mu se da je bio gladan i promrzao

Objavljeno:

Miš jede sendvič - tri su od hiljadu reči koje je izgovorila slika sa Novog Beograda, u najkraćem. Na njoj su, dakle, zaista miš i čovek koji je primetio da je hladnog septembarskog jutra gladnoj životinji još hladnije, ostalo je istorija.

Šalu na stranu, neobična situacija se zaista desila. Fotografija je ostala kao dokaz na jedan 28. septembar kada je Dragan Krstivojević podelio svoj doručak sa malenim mišem.

- Ono je bilo na Novom Beogradu. Fotografija je nastala prekjuče ujutro. Dao sam mu od mog sendviča. Radim u jednoj piceriji, pa smo seli da doručkujemo oko 10.30, 11 sati - rekao je za Telegraf.rs dodajući da je to bio jedan od onih prizora da ne veruješ svojim očima.

foto: Printscreen/Facebook

Činilo mu se da je bio gladan i promrzao.

- Ja sam video da jedva mučenik ide. Koleginice su htele da ga zgaze, ne znam što su žene tako surove: 'Nemojte ga dirati slučajno' - prenosi razgovor sa njima: - Ne može ni da beži.

Tada je shvatio šta treba da učini.

foto: Printscreen/Facebook

- Ja lepo otkinem komad, onaj deo gde ima dosta pavlake. Lagano mu dajem, bogami dođe sebi.

Porodica i prijatelji su, kaže, videli fotografije, a komentari su različiti. Dragan posebno pamti šta su mu rekle ćerke.

- Ćerka starija me kritikovala mnogo, zbog korone. U stilu da miš ide svuda, može da pokupi nešto. Mlađa se oduševila - priča uz napomenu da su svi u porodici veliki ljubitelji životinja, te da su imali psa koga se i dalje sećaju i s ljubavlju i s tugom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.