MIŠ KOJI SE NAVUKAO NA MARIHUANU JE POTPUNI HIT NA INTERNETU: Na odvikavanju je, a evo ŠTA MU SE DEŠAVA posle ručka
Miš, Foto: Youtube printscreen / TheQUTube

NEVEROVATNA PRIČA

MIŠ KOJI SE NAVUKAO NA MARIHUANU JE POTPUNI HIT NA INTERNETU: Na odvikavanju je, a evo ŠTA MU SE DEŠAVA posle ručka

Kolin Saliven iz Kanade, fotografisao je malog miša kako onesvešćen leži unutar njegove legalne plantaže marihuane u Nju Bransviku. Naime, on je malog glodara pustio da se hrani njegovim biljkama, što je miš obilno koristio

Objavljeno:

Miš iz Kanade postao je slavan na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući hrani koja mu se našla na meniju i onoga što je usledilo nakon prejedanja. Naime, "Miki" je s jedne farme marihuane pojeo određenu količinu porizvoda, nakon čega se jednostavno onesvestio.

Kolin Saliven iz Kanade, fotografisao je malog miša kako onesvešćen leži unutar njegove legalne plantaže marihuane u Nju Bransviku. Naime, on je malog glodara pustio da se hrani njegovim biljkama, što je miš obilno koristio.

Na kraju, Saliven je na Fejsbuku okačio nekoliko postova na kojima se vidi kako miš, žargonski rečeno, "stondira" nakon obeda. Njegove objave naišle su na veliki broj lajkova, pa je omamljeni glodar postao globalni hit.

Ipak, budući da je preterivao u hrani, Saliven je rešio da svog krznenog drugara malo "kritikuje", te je u novoj objavi naveo da on prolazi kroz 12 tačaka odvikanja.

Presmešna priča...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.