BEOGRAD PUN PROSTAČINA! 2 BIZONA se okomila na devojku, SRAMNO JE ŠTA SU JOJ RADILI, i to u SAMOM CENTRU (VIDEO)
Dvojica muškaraca, Foto: printscreen

nepristojni muškarci

BEOGRAD PUN PROSTAČINA! 2 BIZONA se okomila na devojku, SRAMNO JE ŠTA SU JOJ RADILI, i to u SAMOM CENTRU (VIDEO)

Pored nepristojnih komentara ova dva muškarca se smeju i gurkaju, što situaciju čini još neprijatnijom za prisutne.

Objavljeno: 18:24h

Društvenim mrežama se širi snimak koji je napravljen na autobuskoj stanici u Beogradu, tačnije na stanici kod Brankovog mosta.

Na njemu su dvojica sredovečnih muškaraca, koji uz prostačke komentare zagledaju u zadnjicu atraktivne devojka koja se nalazi ispred njih. Njoj je verovatno neprijatno, ali ne usuđuje se da se okrene i suoči sa njima.

Pored nepristojnih komentara ova dva muškarca se smeju i gurkaju, što situaciju čini još neprijatnijom za prisutne. To je iznenadilo sve koji su se našli na ovoj stanici, jer se dešava usred dana, a oni bez bilo kakvog osećaja srama komentarišu žensku osobu ispred njih.

Ovaj snimak, krišom napravljen, izazvao je salve komentara na društvenim mrežama, neki su komentarisali muškarce, dok su neki savetovali dotičnu devojku.

Ovo su neki od komentara:

Tviteraš pod nazivom MatoriMetalac imao je sledeći komentar:

- Pa ovakvih brdsko planinskih primeraka živih bića je pun Beograd.

Sa druge strane,tviter nalog pod nazivom SPASIMO SRBIJU! napisao je:

- Manijaka, prostačina koliko hoćeš...užas. Žene treba da se opreme, biber sprej i elektrošoker, po mogućstvu i znanje neke borilačke veštine, pa na ulicu, odavno naše ulice nisu bezbedne zbog sve više takvih, a ljudi okreću glavu, ako te neko napadne...

Zanimljiv komentar ostavio je Kontras - Šta tačno mumlaju ne razumem ništa? Vidim samo dvojicu bizona u 40- tim da se ponašaju kao učenici prvog razreda srednje škole? Jesu dobacivali ili tako nešto?

Slobodan Ignjatović je naveo - uvek mi je žao što nisam blizu takvih događaja - verovatno aludirajući na ostale prisutne koji su događaj prećutali.

Pogledajte na našem youtube kanalu ko nam je sve čestitao rođendan

Bonus video:

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.