NAKON POKUŠAJA ISELJENJA NA ŽARKOVU, OGLASIO SE INVESTITOR: Poručio je jednu stvar
Pokušaj iseljenja, Foto: Printskrin

DEMANTI

NAKON POKUŠAJA ISELJENJA NA ŽARKOVU, OGLASIO SE INVESTITOR: Poručio je jednu stvar

Privredno društvo As Point Group doo nije preduzeo bilo koju radnju izbacivanja građana iz njihovih stanova, kažu iz ovog društva

Objavljeno:

U ulici Marine Veličković 17 na Žarkovu, investitor je pokušao da izbaci nekoliko porodica iz njihovih domova, uprkos tome što se ti domovi nalaze na državnom zemljištu na kome investitor nema nikakvu građevinsku dozvolu, tvrde iz ,,Združene akcije Krov nad glavom''.

U tu svrhu je stanarima isključena i voda, a iz ,,Združene akcije Krov nad glavom'' navode i da su investitori poslali svoje ljude da im prete i pritiskaju ih.

Portal Espreso.co.rs je pisao o ovoj priči, a tekst možete pročitati OVDE.

Tim povodom, oglasili su se iz As Point group, koji su demantovali ove navode. Njihovo saopštenje objavljujemo u celosti:

-U vezi sa tekstom koji je javno objavljen u elektrnoskom izdanju dana 13.8.2020 godiene pod naslovom: „POКUŠAJ ISELJENJA NA ŽARКOVU NA 30 STEPENI DOBIO EPILOG: Država garantuje za bezbednost ovih ljudi" sadrži neistinite netačne informacije i podatke u delu koji se odnose na oznaku lokacije i identifikaciju investitora naznakom u tekstu ulice "Marine Veličković br. 17", na kojoj je navodno izvršeno "izbacivanje i da je to učinio investitor As Point group doo". ovim, sagalsno Zakona o javnom informisanju DAJEM SLEDEĆI ODGOVOR NA OBJAVLJENU NEISTINITU INFORMACIJU sa zahtevom da isti objavite u skladu sa citiranim Zakonom:

Privredno društvo As Point Group doo nije preduzeo bilo koju radnju izbacivanja građana iz njihovih stanova, kako se to naznačava u tekstu a posebno ne na adresi Marine Veličković 17. Pre objave ove infrmacije nijedan od novinara ili drugih lica nije kontaktirao ovlašćeno lice firme As Point group doo, već je dati podatak očigledno zlonamerno upotrebljen bez prethodne provere ciljem da ovom Privrenom društvu nanese Šteta jer naznačene aktvinosti uopšte nisu preduzete na adresi Marine Velićković br. 17 niti je bilo koje radnje preduzelo ovo Privredna drutšvo, već se događaj odigravao na drugoj lokaciji i na drugom mestu i broju i od strne terćih lica, što sve blagovremeno nije utvrđeno radi istinite objave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.