Od ponedeljka rade šalteri Vodovoda: Svi koji plate račun u novom roku ostvaruju OVO PRAVO!
Svi potrošači će na šalterima korisničkih centara JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" moći da izmire račune za februar, mart i april mesec, Foto: Beta

VAŽNO ZA SVE

Od ponedeljka rade šalteri Vodovoda: Svi koji plate račun u novom roku ostvaruju OVO PRAVO!

Svi potrošači će na šalterima korisničkih centara JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" moći da izmire račune za februar, mart i april mesec

Objavljeno:

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" biće otvoreni za sve potrošače od 1. juna, dok je šalter Službe tehničke dokumentacije (Kneza Miloša 27) otvoren od 11. maja, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Svi potrošači će na šalterima korisničkih centara JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" moći da izmire račune za februar, mart i april mesec, čiji je rok plaćanja produžen do 30. juna.

Korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od 5%, 6% ili 7% na plaćanje računa za februar, mart i april.

Rok za reprogram dugovanja koja su nastala pre 31.07.2019. godine, produžen je do 5. avgusta, a svi korisnici koji su potpisali ugovor o reprogamu duga ili ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, od juna meseca tekuće godine mogu da izmire svoje obaveze za mart, april i maj 2020. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beograd.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.