PALILULA, VOŽDOVAC, NOVI BEOGRAD, RAKOVICA: U četvrtak svi bez struje, zna se i razlog
Saopštenje EPS distribucije, Foto: Stock

OBRATITE PAŽNjU

PALILULA, VOŽDOVAC, NOVI BEOGRAD, RAKOVICA: U četvrtak svi bez struje, zna se i razlog

Saopštenje EPS distribucije

Objavljeno:

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez električne energije u četvrtak, 21. maja, ostaće potrošaci u pojedinim delovima opština Stari grad, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Obrenovac i Sopot, saopštio je danas ''EPS distribucija''.

U opštini Stari grad u četvrtak su planirana isključenja od 6.00 do 19.00 časova u ulici Džordža Vašingtona, generala Lešjanina, Svetogorskoj i Takovskoj.

Na Zvezdari od 9.00 do 14.30 bez električne energije u četvrtak će biti potrošaci u ulici Luke Vukalovića.

Na Paliluli od 8.30 do 11 sati planirana su isključenja za ulice Dalmatinska, Dr Dragoslava Popovića, Đušina, Kneza Danila, Stanoja Glavaša i Velbuška, a od 6.00 do 19.00 časova 27. marta i Takovska.

Od 9.00 do 12 časova iskljucenje će biti u naselju Borča, i to u ulicama Borisa Kidriča, JNA, Kombinatova, Kosovopoljska, Prvog maja, Ratnih vojnih invalida i Valjevskog odreda.

Na Voždovcu od 8.00 do 14 sati bez električne energije biće potrošaci u ulicama Bjelovarska, Danila Bojovića, Kačerska, Kalnička, Kostolačka, Ljube Šercera, Nikole Đurkovića, Nikšićka, Podravska, Sanska i Unska, dok će od 8.30 do 14.00 u Bulevaru oslobođenja i Crnotravskoj.

U Rakovici od 8.30 do 13 sati - Stanka Paunovića i Stevana Opačića, a od 9.00 do 15.00 u Edvarda Griga, naselje Resnik.

Na Novom Beogradu od 8.30 do 15.00 bez struje će biti potrošaci u delovima Narodnih heroja i Pariske komune.

U Obrenovcu od 9.00 do 14.00 isključenje u naselje Barič- Barička reka, Baričkih boraca, Brđanska, Bude Davidovića, Dalmatinska, Grobljanska, Janka Tešića, Jezero, Jezerska, Jezerski put, Kolubarska, Milisava Čamdzije, Novo naselje, Omladinskih brigada, Reka Slavonska, Šeste vojvođanske brigade, Tanaska Rajića, Tridesetprve srpske brigade i Vojislava Ilića.

U Sopotu u naselju Dučina od 8.00 do 13.30 - Bavanska, Braće Ivković, Dragiše Sarića, Dragoslava Mišića, Đure Siljanovića, Ljubomira Živanovića- Brke, Milivoja Stevanovića -Mice, Milorada Markovića, Petlovačka, Save Živanovića, Steve Milijanovića-Badzaka.

U naselju Stojnik bez struje će biti postrošači u ulicama Banjički put, Braće Pantelić, Čede Milosavljevića, Četvrtog jula, Hajdukovački put, Ljubivoja Živanovića, Milije Uroševića, Put za malu njivu i Zoroljinski raj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.