2 ŽENE SU SE POTUKLE NA ULICI U BEOGRADU, SEVAO I NOŽ: Kada je utvrđeno ko su i zašto se to desilo USLEDIO JE ŠOK
Policija, Foto: Dragana Udovičić

haos

2 ŽENE SU SE POTUKLE NA ULICI U BEOGRADU, SEVAO I NOŽ: Kada je utvrđeno ko su i zašto se to desilo USLEDIO JE ŠOK

Krvavi obračun dve žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dela grada

Objavljeno:

A. N. (36) zadobila je lakše povrede ruke i noge kada se potukla sa M. T. (33), za koju veruje da je u ljubavnoj vezi s njenim mužem.

Krvavi obračun dve žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dela grada, pripadnice lepšeg pola potukle su se oko istog muškarca.

Kako prenosi "Kurir" A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše povredila A. N. Veće krvoproliće sprečile su komšije, koje su pozvale policiju i razdvojile zavađene dame.

- A. N. je pre sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele - kaže izvor "Kurira" i dodaje:

- Žene su prvo počele da se svađaju i da se vređaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posekla ženu svog švalera po ruci i nozi.

Obe žene su, dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u toku je istraga, a povređenu A. N. zbrinuli su lekari i ona na sreću ima lakše povrede.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.