OVAJ ČOVEK IMA TEŠKE OPEKOTINE I NAKON VELIKIH NAPORA PRIMLJEN JE U BOLNICU! Kad izađe, tek mu sledi pakao! (FOTO)
Dalmatinska 71, Džemaredin Abdijević, Foto: Privatna arhiva

nehumano

OVAJ ČOVEK IMA TEŠKE OPEKOTINE I NAKON VELIKIH NAPORA PRIMLJEN JE U BOLNICU! Kad izađe, tek mu sledi pakao! (FOTO)

On sakuplja đubre, "horduje" kako bi preživeo, a trenutno živi u Dalmatinskoj 71 gde se nalaze i drugi ljudi, koji su takođe socijalni slučajevi kao on...

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Poslednjih dana, ekipa ljudi iz Združene akcije "Krov nad glavom" angažovala se kako bi pomogla Džemaradinu Abdijeviću iz Beograda koji ima 72 godine.

On sakuplja đubre, "horduje" kako bi preživeo, a trenutno živi u Dalmatinskoj 71 gde se nalaze i drugi ljudi, koji su takođe socijalni slučajevi kao on.

foto: Privatna arhiva

On je prijavljen na toj adresi, ali je beskućniik ako uzmemo u obzir u kakvim uslovima živi, i sa koliko novca.

foto: Privatna arhiva

Kako nam je rečeno, čovek je senilan, star, ne može da vodi račna o sebi, a nakon što je zadobio velike opekotine, situacija je postala još teža.

foto: Privatna arhiva

Neko mora konstantno da ga nadgleda, bili smo u Urgentnom centru odakle su nas poslali na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, da bi nas posle preusmerili na VMA. Odatle su nas poslali u Klinički centar jer je tamo lečenje započeto, a opekotine su drugog B stepena. Rana je nekrotična i ugrožava ceo organizam što znači da sve treba hirurški tretira, naveli su iz Krova za Espreso.co.rs.

foto: Privatna arhiva

Dodali su kako je dobra vest da su čoveka na kraju primili u bolnicu na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju gde se brinu o njemu.

foto: Privatna arhiva

Kažu da je u bolovima, ali da je apsolutno nesvestan stanja u kome se nalazi.

Ipak, kada izađe iz bolnice i bude pušten na kućno lečenje, ovaj čovek se vraća da boravi u jako teškim uslovima za život i kada je čovek zdrav.

foto: Privatna arhiva

Da stvari budu još gore, prostor u kome on boravi, restitucijom je vraćen vlasnicima, pa je budućnost krova nad glavom za ovog čoveka poprilično neizvesna.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.