O POTEZU MAJKE OVE BEOGRAĐANKE PRIČA CELA SRBIJA: Da li biste i vi postupili isto? (FOTO)
Kontejner / Ilustarcija, Foto: Printscreen

neverovatno

O POTEZU MAJKE OVE BEOGRAĐANKE PRIČA CELA SRBIJA: Da li biste i vi postupili isto? (FOTO)

Fotografije je objavila majka koja je podržala ovaj postupak radnika "Gradske čistoće"

Objavljeno:

Mnogo puta susretali smo se sa objavama bahatih vozača koji svoje automobile ostavljaju tako da blokiraju saobraćaj, zatvaraju prolaze, gaze trotoare.. Ovoga puta na društvenoj mreži Tviter objavljena je fotografija gde su upravo jednog takvog vozača, blokirali radnici JKP "Gradske čistoće" i to - kontejnerima.

Fotografije je objavila majka koja je podržala ovaj postupak radnika "Gradske čistoće", jer je njena ćerka, kako je objasnila, tako parkirala vozilo da je blokirala pristup kontejnerima.

- Bravo za radnike "Gradske čistoće" kako su lepo zagradili ćerkin auto jer im je sinoć parkirala na pristup kontejnerima. Bez ironije - napisano je u objavi na Tviteru.

Dalje su se nizali isključivo pozitivni i šaljivi komentar koji su podržali ovu majku, jer je uvidela grešku svoje ćerke.

- Dođu ljudi da isprazne kontejnere i ne mogu zbog budale. Trebali su joj zvati "pauka" - dodala je majka u komentarima.

"Bravo i za tebe kao roditelja", "Bravo i Vama, tako se vaspitava dete, dok je živo uči se", "Ako, tako i treba sa takvima. Dobro je i prošla", nizali su se komentari.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.