MILAN JE PRISTAO DA GA ISELE IZ STANA SA MALOLETNIM SINOM! Ima samo 1 MOLBU! Kraj drame na Bežaniji (VIDEO)
Traže razuman rok, Foto: Filip Plavčić

iseljenje

MILAN JE PRISTAO DA GA ISELE IZ STANA SA MALOLETNIM SINOM! Ima samo 1 MOLBU! Kraj drame na Bežaniji (VIDEO)

Milan Drča ne odbija da se iseli, iako je dosta novca uložio u renoviranje i ima i sudsku presudu koja to potvrđuje.

Objavljeno: 10:58h

Drama na Bežanijskoj kosi. Izvršitelji su danas u 9h pokušali da isele Milana Drču i njegovog sina iz njihovog jedinog doma.

Milan je tražio od javne izvršiteljke, Mirjane Dimitrijević, da se iseljenje odloži dok ne pronađe neko rešenje za sebe i sina. On ne odbija da se iseli, iako je dosta novca uložio u renoviranje i ima i sudsku presudu koja to potvrđuje. Samo traži da se iseljenje ne odvija po ovakvom neveremenu i da mu se da nekakav razuman rok, kako bi sin i on pronašli novi krov nad glavom.

Građani su se u 9 sati okupili ispred Milanovog doma na Bežanijskoj kosi, kako bi izrazili protest zbog nečovečnog postupanja prema Milanu i njegovom sinu.

Sva aktuelna dešavanja sa ovog događaja možete pratiti u našem lajv blogu

10: 57 - Otkrili smo da zgrada nema kameru za nadzor, tako da je policija ovaj put plašila mečku rešetom.

10: 47 - Policajac Radojičić fotografisao je sve prisutne i saopštio da će upotrebiti i snimke sigurnosne kamere zgrade pomoću čega će utvrditi identitet prisutnih i predati podatke izvršitelju, koji će odlučiti da li će pokrenuti postupak protiv solidarnih građana. Nakon toga saopštio je da je policijska asistencija završena i policija i izvršitelji su napustili lokaciju.

10: 40 - Milan Drča je pristao na iseljenje, ali je zamolio izvršiteljku da iseljenje bude odloženo do kraja zime. Izvršiteljka Mirjana Dimitrijević, poznata kao najsuroviji izvršitelj u Srbiji, nije prihvatila molbu Milana Drče i pokrenula je iseljenje.

10: 29 - Predstavnik kancelarije izvršiteljke Mirjane Dimitrijević zapretio je prisutnim novinarima da je snimanje zabranjeno.

foto: Espreso

10: 28 - Pojavio se i radnik javne izvršiteljke, Mirjane Dimitrijević.

10: 15 - Tri policajca su pred stanom, upozorili su nekih petnaestak okupljenih građana da je napad na službena lica kažnjiv.

10:00 - Policija je došla, trenutno je situacija stabilna, solidarni građani su odbili da se sklone i stoje mirno pred ulazom u stan.

09: 33 - Aktivisti su ispred stana porodice

09: 30 - Milana izbacuju na ulicu sa maloletnim sinom.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.