POTPUNO NOVI IZGLED! Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka! (FOTO)
Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka, Foto: Printscreen/facebook

završeni radovi

POTPUNO NOVI IZGLED! Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka! (FOTO)

Što se tiče deonice od Takovske ulice pa do Drinčićeve, naveo je Vesić, radovi bi trebalo da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5.30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.

foto: Printscreen/TV Pink

"Kako je ranije puštena u saobraćaj Ulica 27. marta, sada saobraćaj funkcioniše na potezu od Ruzveltove do Takovske. Na celom ovom potezu urađena je nova fekalna i kišna kanalizacija, postavljene nove vodovodne cevi, nova LED rasveta, nove šine, nova kolovozna konstrukcija, deo elektro i telekomunikacionih instalacija je nov a deo je zaštićen, u skladu sa dobijenim uslovima, i postavljeni su novi semafori", naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Ističe da izvođač ima rok do kraja godine da na ovom potezu završi radove na uređenju trotoara i parking mesta.

Što se tiče deonice od Takovske ulice pa do Drinčićeve, naveo je Vesić, radovi bi trebalo da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra.

I na ovom potezu, dodao je, do kraja godine moraju da budu završeni trotoari i uređena parking mesta.

Vesić je naglasio da će tako do kraja godine biti završeni svi radovi na potezu od Ruzveltove do Drinčićeve.

"Građani, kojima se zahvaljujem na strpljenju, moći će sami da vide razliku između novog bulevara i onoga što je bilo sa propalim asfaltom, uništenim tramvajskim bašticama, zemljom koja se pojavljuje iz trotoara kako su nam ostavili ove ulice u koje nisu takli 70 godina. To što smo imali nije ličilo na ulicu, a danas imamo nove i rekonstruisane bulevare", naveo je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.