ĐACI EVAKUISANI U MEDICINSKOJ ŠKOLI! Širio se NESNOSAN smrad jer su se MALO ZAIGRALI!
Širio se NESNOSAN smrad, Foto: Filip Plavčić

AU!

ĐACI EVAKUISANI U MEDICINSKOJ ŠKOLI! Širio se NESNOSAN smrad jer su se MALO ZAIGRALI!

Ceo slučaj je, navodi, prijavio policiji koja je ubrzo došla na lice mesta

Objavljeno: 19:17h

Učenici Medicinske škole "Beograd" bili su danas evakuisani nakon što su jutros, kada su došli na časove, osetili neprijatan miris koji se širio iz toaleta za đake.

- Jutros oko 9 sati se osetio taj neprijatan miris. Prestalo je, ali je nakon nekoliko sati ponovo počelo da se oseća. Direktor nam je tad rekao da izađemo iz zgrade, pa smo se vratili. Iz WC-a za učenike izlazi neki miris. Izgleda da se neko glupira sa suzavcem - kaže jedna od učenica za naš portal i dodaje da je među nekim učenicima vladala panika jer nisu znali da li se radi o opasnom gasu.

Prema rečima direktora ove obrazovne ustanove, đaci su na kratko morali da napuste učionice jer se nije znalo o kakvom se gasu radi.

- Meni su ta deca sve i brinem za njihovu bezbednost. Znali smo da nije metan, niti amonijak jer se oni tako ne osećaju. Neću i ne mogu nikoga zasad da optužim, ali izgleda da su se deca igrala biber-sprejom. To sad može svuda da se kupi - kaže za Telegraf.rs direktor.

On dodaje da nije reč ni o čemu ozbiljnom, ali da su učenici izašli iz zgrade radi predostrožnosti.

- Sada idem od učionice do učionice da ih upozorim na sve sankcije i kazne koje im slede za takve postupke - kaže direktor.

Ceo slučaj je, navodi, prijavio policiji koja je ubrzo došla na lice mesta.

Kako nezvanično saznaje ovaj beogradski medij, do ove situacije je došlo jer je nepoznata osoba unela biber-sprej u prostorije škole.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.