U BEOGRADU SE OKUPILI PROTIVICI PARADE PONOSA! Nose IKONE i pevaju PESME O KOSOVU! (VIDEO)
Protivnici Parade ponosa, Foto: Printscreen/tvitter

bojkot parade

U BEOGRADU SE OKUPILI PROTIVICI PARADE PONOSA! Nose IKONE i pevaju PESME O KOSOVU! (VIDEO)

Pojedini protivnici Parade ponosa nose i ikone

Objavljeno:

Danas od 17 sati trebalo bi da bude održana Parada ponosa, a oni koji se protive održavanju te manifestacije okupili su se danas kod Saborne crkve i krenuli u svoju šetnju gradom.

Prema pisanju pojedinih medija, oni su se uputili ka Hramu Svetog Save, a dok su prolazili kroz Knez Mihailovu pevali su pesme o Kosovu. Pojedini protivnici Parade ponosa nose i ikone.

Međutim, učesnici ovog skupa rešili su u jednom momentu da blokiraju centar grada!

Formirali su kolonu koja se proteže duž Kneza Miloša, tačnije na raskrsnici sa Bulevarom kralja Aleksandra, a kako javlja naša reporterka sa lica mesta, tu su i policijaci koji se trude da sve prođe bez incidenata.

- Saobraćaj preko Trga Nikole Pašića je kompletno obustavljen od 10.55 sati - potvrdili su za "Blic" iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Podsetimo, okupljanje za Prajd pod sloganom "Ne odričem se" počeće od 16 sati ispred hotela "Hilton" u Kralja Milana, a šetnja će početi u 17 sati. Učesnici će prodefilovati ulicama Kralja Milana, potom se uputiti ka Trgu Nikole Pašića, te pored Skupštine grada, potom ulicom Kneza Miloša do zgrade Vlade i Nemanjinom do parka Manjež, u kome će se zabavni program nastaviti do 23 časa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.