U BEOGRADU NIČU 4 BULEVARA! Deo od Takovske do Bulevara despota Stefana biće gotov 19. NOVEMBRA
Beograd, Foto: BETA / Ana Slović

OPREZ U SAOBRAĆAJU

U BEOGRADU NIČU 4 BULEVARA! Deo od Takovske do Bulevara despota Stefana biće gotov 19. NOVEMBRA

Gradski sekretar je uputio apel vozačima da budu obazrivi u saobraćaju

Objavljeno:

Gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović rekao je danas da je raskrsnica ulice Džordža Vašingtona i Despota Stefana puštena u saobraćaj, te da radi u punom profilu od četiri saobraćajne trake. On je podsetio i da je Karađorđeva od juče u potpunosti otvorena za dinamički saobraćaj, te da su na ovoj deonici preostale da se urade pešačke staze i trotoari, koji će biti mnogo širi i veći nego ranije.

– Puštanjem Karađorđeve u rad nakon rekonstrukcije, centralni deo grada se bitno rasterećuje, pa se očekuje da gužve budu manje – istakao je Rafailović.

On je naglasio da su radovi i dalje u toku na potezu od Kraljice Marije, preko Ulice 27. marta i u Džordža Vašingtona.

– Očekuje se da deonica od Ruzveltove do Starine Novaka bude završena do 5. oktobra, od Starine Novaka do Stanoja Glavaša 15. septembra, a od Takovske do Despota Stefana 19. novembra. U delu od Takovske do Stanoja Glavaša saobraćaj je već počeo da funkcioniše, tako da će i to smanjiti gužve – naveo je Rafailović za RTS.

Gradski sekretar je uputio apel vozačima da budu obazrivi u saobraćaju zbog većeg broja dece i početka nove školske godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / BeoInfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.