NE BRINI BABA, SADA IMA SI*E KAO PRAVA PEVALJKA, VIŠE NE LIČI NA ĆAĆU GAZMETA! Vidić isprozivao Lunu za SILIKONE
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

OPLEO NAJSTRAŠNIJE

NE BRINI BABA, SADA IMA SI*E KAO PRAVA PEVALJKA, VIŠE NE LIČI NA ĆAĆU GAZMETA! Vidić isprozivao Lunu za SILIKONE

Oštro: Krea­tor je ispro­zi­vao novopečenu pevačicu, spomenuvši i njenog oca Gagija

Objavljeno:

Saša Vidić isprozivao je Lunu Đogani nakon što se gotovo cela porodica okupila oko nje u bolnici gde je ugradila silikone.

Jedna od glavnih vesti poslednjih nekoliko dana jeste blogerkin odlazak na privatnu kliniku, gde je radila povećanje grudi. Osim fotki i snimaka pre ulaska u bolnicu, pred operaciju, Lunu su mama Anabela Atijas i dečko Marko Miljković slikali i snimali i odmah posle buđenja nakon intervencije i dan kasnije.

foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da je zbog ugradnje silikona u Lunine grudi nastala opšta fama, ravnodušan nije ostao ni Saša Vidić. On je u svom stilu posprdno prokomentarisao celu situaciju i rekao svojoj babi da se ne sekira i da je Đoganijeva dobro.

foto: Printscreen Instagram

- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije dumrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima sise, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima sise kao prava pevaljka. Ali samo sise! - napisao je modni kreator.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.