OVE NEDELJE BESPLATAN GRADSKI PREVOZ: Razlog će vas oduševiti!
Saobraćaj na Trgu Republike i u Kolarčevoj ulici u Beogradu od danas će biti obustavljen, Foto: Beta/Nebojša Mandić

usvojen predlog

OVE NEDELJE BESPLATAN GRADSKI PREVOZ: Razlog će vas oduševiti!

On je tu odluku doneo nakon što je centar grada zatvoren zbog radova

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na skupštinskom zasedanju predložio da se ove sedmice u Beogradu ukine naplata gradskog prevoza od strane GSP-a kao i ostalih privatnih prevoznika, a većina je taj predlog usvojila.

On je tu odluku doneo nakon što je centar grada zatvoren zbog radova, a posebno zbog građana za koje smatra da su na neki način oštećeni, te će im trebati više vremena da se naviknu na promene u gradskom prevozu.

- Najteže je građanima koji žive u centru, to je neminovno. Ali, oni koji putuju na primer sa Mirijeva, Miljakovca, Borče, VIšnjice i tako dalje nije lako. Oni moraju da krenu od kuće barem dva sata ranije kako bi stigli na posao na vrene. Vidim već da su Beograđani nervozni, pa želimo barem na ovaj način da im se odužimo tako što nećemo naplaćivati javni prevoz, a predlog je usvojen i kreće sa primenom danas u 12 časova - rekao je Radojičić.

Iz GSP-a za Espreso kažu da su predlog primili sa oduševljenjem kao i da su vozači obavešteni, a kontrolori će ove nedelje odmarati ali šveceri, kaže kroz smeh glavni izvršni direktor Željko Miljković.

Podsećamo, saobraćaj na Trgu Republike i u Kolarčevoj ulici u Beogradu od danas će biti obustavljen, a trolejbuske i autobuske linije koje prolaze tom trasom biće skraćene ili ukinute.

Trolejbuske linije 19, 28 i 41 biće ukinute, a trolejbusi 21, 22 i 29 ići će do Trga Slavija kao lokalne linije 21L, 22L, i 29L, saopštio je GSP.

Kako navodi GSP, Kako navodi GSP, autobusi 31 i 27 imaće privremeno krajnju stanicu ispred Palate Albanija

Autobusi 24, 26, 37 i 44 prolaziće kroz Francusku ulicu, Braće Jugovića, Bulevar despota Stefana, Dečansku i Trg Nikole Pašića, a zatim će nastavljati redovnom trasom.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.