INCIDENT U BEOGRADU: Pretučen vozač GSP-a, napadač uhapšen!
Vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća pretučen je u ponedeljak u autobusu koji se saobraća na liniji 44, potvrđeno je "Novostima", Foto: Stefan Jokić

strašno

INCIDENT U BEOGRADU: Pretučen vozač GSP-a, napadač uhapšen!

Vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća pretučen je u ponedeljak u autobusu koji se saobraća na liniji 44, potvrđeno je "Novostima"

Objavljeno: 18:55h

Vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća pretučen je u ponedeljak u autobusu koji se saobraća na liniji 44, potvrđeno je "Novostima". Kako nam je rečeno, do incidenta je došlo u Ulici Jovana Avakukovića, kada je osumnjičeni za napad Lazar P. (43) ušao u autobus i navodno više puta udario u glavu vozača Vladimira B. Urgentni centar nam je saopštio je vozač primljen i da se trenutno nalazi na dijagnostici, a nezvanično saznajemo da nije teže povređen.

Napadač je, kako nezvanično saznajemo, pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo uhapšen. Prema prvim informacijama, do incidenta je došlo kada je Lazar P. ušao u autobus, jer navodno nije mogao da se isparkira, a onda je napao vozača GSP-a. Vozač je pozvao Hitnu pomoć i policiju, ali je i pritisnuo dugme za pomoć.

(Espreso.co.rs / Novosti.online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.