OPET BLOKADA SLAVIJE? Protest stanara Stepe od 12.00 do 14.00, ovo su vam ALTERNATIVE
Foto: Printscreen Twitter

opet haos

OPET BLOKADA SLAVIJE? Protest stanara Stepe od 12.00 do 14.00, ovo su vam ALTERNATIVE

Zbog protesta stanara naselja Stepa Stepanović na Voždovcu, koje će se održati od 12 do 14 časova na Trgu Slavija, u ovom delu grada moglo bi da dođe do velikih promena u saobraćaju, ali i u gradskom prevozu.

Objavljeno: 11:10h

Stanari Stepe su najavili da će blokirati centralni gradski trg, baš kao što su to nekada učinili taksisti, samo za vreme radnog dana, a ne vikendom. Ukoliko se to desi, izvesno je da će Beograđani morati da potraže alternativu i u širokom luku, tokom ta dva sata, izbegavaju Slaviju.

Zbog eventualne blokade Slavije, moglo bi da dođe do problema u funkcionisanju saobraćaja u svim okolnim ulicama: Nemanjinoj, Bulevaru oslobođenja, Makenzijevoj, Beogradskoj i Kralja Milana.

Zato, ako žurite, posle 12 časova ipak izbegnite ovaj potez kako ne biste bili neprijatno iznenađeni. Alternative su ulice Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Kneginje Zorke, Krunska, Resavska, Birčaninova, zavisno u kom smeru planirate da krenete.

Ponovo gužve
Ponovo gužvefoto: Dragan Kadić

Ukoliko bude došlo do potpune blokade Slavije, ceh bi mogle da plate trolejbuske (21, 22, 28, 29) i tramvajske linije (2, 3, 9, 10, 14) koje prolaze ovuda, dok bi autobuske već išle nešto modifikovanim trasama.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.