PRVOG DANA NAKON PRAZNIKA U BEOGRADU KOLAPS: Danas se naoružajte strpljenjem, a ove delove grada izbegavajte (FOTO)
Kamere, Foto: Printscreen/NaxiKamere

STANJE NA PUTEVIMA

PRVOG DANA NAKON PRAZNIKA U BEOGRADU KOLAPS: Danas se naoružajte strpljenjem, a ove delove grada izbegavajte (FOTO)

Ulice Beograda prethodnih dana su bile prazne zbog praznika, a danas se već vraćamo na uobičajeno stanje

Objavljeno:

Ulice Beograda prethodnih dana su bile prazne zbog praznika, a danas se već vraćamo na uobičajeno stanje, te su gužve od jutros na glavnim saobraćajnicama u gradu.

Kolona vozila je već na Gazeli i Plavom mostu, saobraćaj je u ovim delovima grada usporen te se naoružajte strpljenjem. Veći broj vozila je i na Autokomandi kao i na auto-putu u smeru ka Novom Sadu.

Osim uobičajenih gužvi i zastoja očekuju nas i neki novi radovi koji počinju posle praznika, ali i pogoršanje vremena koje će danas popodne i u narednim danima doneti pljuskove s grmljavinom.

1 / 6 Foto: Printscreen/NaxiKamere

Oprez zbog radova

Javno komunalno preduzeće "Beograd put" nastavlja sa redovnim održavanjem ulica i opštinskih puteva.

Grocka

Radovi će uticati na saobraćaj u ulicama Nikole Ribarića, Vere Dimitrijević i Momčila Radivojevića, gde će saobraćaj biti potpuno obustavljen. Ove ulice će biti zatvorene od 8. do 17. maja 2024., sa potpunim prekidom prolaska u raskrsnici ulica Nikole Ribarića i Momčila Radivojevića.

Bulevar revolucije

Specifične intervencije planirane su u Bulevaru revolucije, od ulice Mokroluške do ulice Kninske. Saobraćaj će biti izmenjen u periodu od 8. do 31. maja 2024. godine. Vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce i pridržavaju se postavljene saobraćajne signalizacije.

Ulica Vasilija Vasilijevića

Posebna pažnja se posvećuje i Ulici Vasilija Vasilijevića, gde će radovi na popravci postojećih i izradi novih javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kočke i granitnih ploča biti u toku od 7. maja do 15. jula 2024. godine. Javno preduzeće "Putevi Beograda" odgovorno je za ove radove, tokom kojih će saobraćaj u pomenutoj ulici biti obustavljen.

Građani se mole za strpljenje i razumevanje tokom ovih neophodnih radova, koji su usmereni na poboljšanje infrastrukture i saobraćajnih uslova u glavnom gradu.

Bonus video:

51:43

USIJANJE 06.05.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.