"POKLANJAM ELEGANTNO CRNO ODELO": Beograđanka napravila buru zbog objave na mreži "X" (FOTO)
Crno odelo, Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

humano

"POKLANJAM ELEGANTNO CRNO ODELO": Beograđanka napravila buru zbog objave na mreži "X" (FOTO)

Uz to, ova humana dama će pokloniti i prsluk i košulju

Objavljeno:

U današnje vreme se sve više iznenađujemo jednostavnim gestovima kada je reč o humanosti, iako bi ona trebalo da bude uvek prisutna kod ljudi. Tako je jedna dama na društvenoj mreži "X" postavila takoreći oglas da bi vrlo rado dala muško odelo za maturu.

Naime, kako se polako bliži vreme mature, kako male tako i velike, mnogi maturanti su u potrazi za idealnom odevnom kombinacijom koju će poneti za ovaj za njih jako važan događaj. Ova gospođa iz Beograda je htela jednom dečaku da olakša posao i poklonila elegantno crno odelo.

- Poklonila bih nekom maturantu elegantno crno odelo sa prslukom i belu košulju, broj 48, za momka mršavije građe. Ako uspem da nađem, poslaću i cipele (42) koje su išle uz odelo. Sve je samo jednom korišćeno i bilo bi lepo da obradujemo nekog kome treba. Platiću i poštarinu - glasi ovaj tvit, a povodom toga smo stupili u kontakt sa humanom sugrađankom koja je želela da ostane anonimna.

- Ovo mi je bila pomisao jer sam raspremala ormar i videla upakovano skoro pa novo odelo koje čeka, ne znam ni ja šta. Nekako bih volela da dođe do prave osobe, kojoj baš treba, a da prođe što više "ispod radara", potpuno inkognito jer i kada budem slala neću ostaviti svoje podatke. Poslaću bilo gde u Srbiji, nije problem mesto - rekla nam je ova korisnica društvene mreže "X".

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.