TOALET NA DVA NIVOA, ALI WC ŠOLJA NIJE ZA SVAKOG: Gore mreže zbog oglasa za stan na Bežanijskoj kosi (FOTO)
Zgrada, Foto: Printscreen/Google Maps

hit

TOALET NA DVA NIVOA, ALI WC ŠOLJA NIJE ZA SVAKOG: Gore mreže zbog oglasa za stan na Bežanijskoj kosi (FOTO)

Ovakvo kupatilo u stanu na Bežanijsko kosi još niste videli

Objavljeno:

Oglasi za stanove u Beogradu mogu biti različitih žanrova. Komedija, horor, naučna fantastika, a nekad je i sve odjedanput.

Novi oglas koji je postao viralan nas vodi na Bežanijsku Kosu, a ono što nudi je nešto što se ne viđa tako često. I to po ceni od tričavih 400 evra.

Naime, na slici vidimo da gazde ovog stana na izdavanja nude kupatilo u dva nivoa. Možda zvuči fensi, ali zapravo je skroz suprotno. U nekih 5, 6 kvadrata kupatilo stalo je, na prvom nivou, lavabo i veš mašina, a onda kad se popnete uz tri stepenika, možete da koristite wc šolju i tuš. Samo oprez, nije za više od 1,5 m.

„Tron kakav zaslužujete“, „jel ovo ono kupatilo is the parasite“, „Jel ovo gore ispod bojlera cucavac? I da nije jeste“, „Ovo za hobite“, samo su neki od komentara na ovaj originalan izum.

U komenarima se može pročitati i da je kirija 400 evra, pa slobodno možemo da zaključimo da je ovo jedan od bezobraznijih oglasa za stanove koji smo videli. A konkurencija je jaka.

Bonus video:

02:28

BIZNIS IZ SNOVA! SRPKINJA BEZ POSLA IZNAJMILA STAN U ŠVAJCARSKOJ JOŠ DVOJICOM: Naloženo im da je mesečno plaćaju SAMO ZBOG OVOG

(Espreso / Citymagazine / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.