DRAGAN JE NAJZGODNIJI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE: Otkriva zbog čega je njegova žena LJUBOMORNA
Jovica i Dragan Vasić, Foto: Stefan Kojić

ZANIMLJIVO

DRAGAN JE NAJZGODNIJI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE: Otkriva zbog čega je njegova žena LJUBOMORNA

Plave oči dovele su ga do toga da ga žene obožavaju

Objavljeno:

"Nismo mi đubretari, nego čistači, a đubretari su oni što bacaju smeće", ovo su reči Dragana Vasića (33) iz Beograda, koji već punih 13 godina radi u Gradskoj čistoći, a do žiže interesovanja je došao zbog svojih plavih očiju tokom snimanja na društvenim mrežama.

Otkriva kakav je život čistača, ali i kako se bori sa "fanovima".

- Počeo sam sasvim slučajno da se bavim ovim poslom, bio sam klinac, trebalo je novca za izlaske a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Tada je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljude na kafu i tada sam ja upoznao i šefa, koji mi je ponudio posao, te sam tako i počeo da radim nakon par dana - priča Dragan.

1 / 3 Foto: Stefan Kojić

"Da nas nema, kakve bi ulice bile"

- Težak je ovo posao, najteže je zimi. Ljudi nam prave haos, oni što kopaju po kantama i oni neretko naprave lom, psi sve rastrgnu a mi čistimo - objašnjava nam Vasić, i dodaje da uprkos svemu voli svoj posao.

Plave oči dovele su ga do toga da ga žene obožavaju, a kako ističe, i pre toga su ga volele, ali kada se pojavio u javnosti, tada je sve postalo intenzivnije.

- Moram da kažem da sam ja oženjen, porodičan čovek i imam troje dece, ali ne mogu da kažem da mi to ne prija! Naravno da mi prijaju komplimenti, a i mlad sam čovek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali šta da se radi - priča.

Do sada nije dobijao ponude za spotove, slikanja ili snimanja, ali evo šta bi radio da ih dobije.

- Biću iskren, da mi neko ponudi da snimam nešto, slikam se ili bilo šta, pristao bih, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio u jendom spotu, to je jako lepo, tako da bih pristao - priča.

Bonus video:

03:12

Analiza krpelja u JKP Gradska čistoća

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.