"KLANICA KUPATILO" I DNEVNA SOBA ZA KVAZIMODA: Oglas za stan na SLAVIJI razbesneo Srbe, STANODAVCI traže MASNU LOVU
Slavija, Foto: Dragan Kadić

dokle više?!

"KLANICA KUPATILO" I DNEVNA SOBA ZA KVAZIMODA: Oglas za stan na SLAVIJI razbesneo Srbe, STANODAVCI traže MASNU LOVU

Oglas za dvosoban stan na Slaviji izrevoltirao je korisnike Tvitera

Objavljeno:

„Mozda nije za stanovanje, ali idealno za snimanje horora“, komentar je koji najbolje opisuje „luksuzni“ oglas za stan u strogom centru Beograda koji je izazvao buru na mrežama.

Već je stara vest to da su cene stanova otišle u nebesa, i da ne planiraju da idu dole, ali kakvi sve “biseri” mogu da se nađu za vrtoglavih 750 evra, uvek nas iznova šokira.

Po Tviteru kruži oglas za izdavanje stana u strogom centru Beograda, tačnije na Slaviji. Cena pozamašna – 750 evra, ali ne, ne dobijate penthaus sa đakuzijem, već nešto slično stanovima koje gledamo u hororima.

U oglasu stoji:

„Izdajemo dvosoban stan u potkrovlju na Slaviji. Stan ima oko 70 kvadrata. Jako miran deo grada i stan gleda na dvorište. Izdajemo na kraći vremenski period od 1-4 meseca. Moguće je parkirati auto u zajedničkom prolazu. Mesečna cena je 750 e plus računi“.

Naravno, ljudima sa mreža je odmah zapalo za oko abnormalno prostrano kupatilo koje liči na mesto gde možete da uredite prase, čudan zid u kuhinji i kosine u dnevnoj gde bi se udobno osećao samo Kvazimodo.

Ovo klanica kupatilo me ubilo“, „Meni ovo izgleda kao malo sređena logorska prostorija“, „kupatilo liči na ono iz filma Let iznad kukavičijeg gnezda“, „Svaku sliku kad pogledaš nađeš nešto jezivo…stairway to nowhere, neki misteriozni prozorčić u kosini, dnevnu sobu u kojoj hodaš poguren…ali hej, dvosoban stan 70m2 na Slaviji“, „Ovde ne možeš kao čovek ni da se obesiš, pukla bi „noseća“ cevka u kupatilu. Pošto je i ta varijanta propala, jeo bih glet masu iz kuhinje do smrti“, samo su neki od komentara.

Bonus video:

01:46

PALA PRODAJA STANOVA, A CENE I DALJE SKAČU U NEBESA! Agent za nekretnine otkrila: Prodaja se zatvara tek kad JEDNA STRANA POPUSTI

(Espreso / City Magazine, Ivana Milošević/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.