UBIO PAVELIĆA PA POSLE VIŠE OD 60 GODINA DOBIO ULICU U BEOGRADU! Završena obnova ulice koja nosi njegovo ime
Blagoje Jovović, Foto: Facebook printscreen, Profimedia

promo

UBIO PAVELIĆA PA POSLE VIŠE OD 60 GODINA DOBIO ULICU U BEOGRADU! Završena obnova ulice koja nosi njegovo ime

Ovo je još je dan dokaz da opština Zemun u kontinuitetu ulaže sredstva u uređenje nekategorisanih puteva, staza, parkinga, prilaza zgradama i unutarblokovskih površina u svim zemunskim naseljima

Objavljeno: 10:13h

Nekada je bila Zagorska. Od avgusta 2020. ova ulica u Zemunu nosi ime Blagoja Jovovića koji je 1957. godine izvršio atentat na ustaškog poglavnika NDH Antu Pavelića. Inače, Jovović prvi ravnogorac koji je dobio ulicu u Beogradu.

U julu ove godine završeni su radovi na kompletnoj rekonstrukciji unutarblokovske površine od oko 850 kvadrata baš u Ulici Blagoja Jovovića.

Ulica Blagoja Jovivća
Ulica Blagoja Jovivćafoto: Printscreen/Youtube/TVStudioB

Sve je urađeno u okviru Programa uređenja nekategorisanih puteva i saobraćajnih površina unutar bloka. Sredstva je izdvojila gradska opština Zemun.

Svi Beograđani, prvenstveno građani Zemuna, su na ovoj lokaciji dobili funkcionalan i uređen prostor. Asfaltirane su kolske i pešačke staze, kao i prilazi zgradama. Ovo je još je dan dokaz da opština Zemun u kontinuitetu ulaže sredstva u uređenje nekategorisanih puteva, staza, parkinga, prilaza zgradama i unutarblokovskih površina u svim zemunskim naseljima.

Bonus video:

00:49

Završena rekonstrukcija Centra za socijalni rad u Mladenovcu

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.