NOVA HIT LOKACIJA U BEOGRADU! Zabava za decu i odrasle, ovo morate da posetite
Zemun, Foto: Espreso

promo

NOVA HIT LOKACIJA U BEOGRADU! Zabava za decu i odrasle, ovo morate da posetite

Projekat uređenja zelenih površina i igrališta je realizovan u saradnji sa JKPZelenilo Beograd

Objavljeno:

Svako moderno gradsko naselje odlikuju urednost i opremljenost, počevši od funkcionalnih mobilijara za građane, preko igrališta za decu, do uređenih zelenih površina. Za takav izgled odlučila se opština Zemun koja je punom parom krenula u kompletno sređivanje površina u blokovima.

Opština Zemun finansira kompletan projekat koji podrazumeva sređivanje pešačkih staza, radova na asfaltiranju parkinga, sređivanje parkova, a radi se i proširenje i asfaltiranje prilaza kako bi se omogućio prilaz kolima hitne pomoći i vatrogasnoj službi u Prvomajskoj ulici 37A.. Projekat uređenja zelenih površina i igrališta je realizovan u saradnji sa JKP “Zelenilo Beograd.

Zemun
Zemunfoto: Filip Plavčić

U malom parku u Ulici Karađorđev trg su postavljeni rekviziti za igru za mališane kao i podloga od tartana. Ceo prostor je ograđen radi bezbednosti, a parkinzi i staze oko zgrade su urađene u Zlatiborskoj ulici od brojeva dva do šest, kao i u Ulici Milana Uzelca i Marije Bursać 19.

Postavljeni su i noviteti u vidu solarnih klupa kako bi svi mogli da napune svoje mobilne telefone, tablete i laptopove. Ovo pruža priliku svim zaljubljenicima u prirodu da, dok su i dalje sunčani dani, završava obaveze oko posla dok uživa u pogledu na Zemunskom keju.

Zemunski kej
Zemunski kejfoto: Emilija Jovanović

Za one koji vole da posvećuju posebnu pažnju svom telu su napravljene i sprave za vežbanje. Čist vazduh i trening su savršena kombinacija.

S obzirom da je ekologija jako važna, postavljeno je i nekoliko namenskih kanti za otpad kako bi prostor ostao čist i uredan. Takođe, postavljene su i kante za reciklažu.

Bonus video:

00:45

Novine na Miljakovcu i u Rakovici

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.