VELIKA POMOĆ ZA RODITELJE: Do sada ste OVO debelo plaćali, ali od novembra je BESPLATNO
Foto: Promo

ODLIČNA VEST

VELIKA POMOĆ ZA RODITELJE: Do sada ste OVO debelo plaćali, ali od novembra je BESPLATNO

Ovo će svakako u velikoj meri da olakša kućni budžet svim porodicama koje imaju decu tog uzrasta i mnogim mališanima da omogući da uče željeni jezik na zabavan način, prikladan njihovom uzrastu

Objavljeno: 09:31h

Sviđalo se to nama ili ne, deca se pored maternjeg jezika od najranijih dana najviše susreću sa engleskim jezikom kroz pesmice, igre, animacije, crtane filmove, itd. Čak i kada roditelji to ne dozvoljavaju, ona dolaze u kontakt sa drugim mališanima kojima su multimedijalni sadržaji dostupni, pa posredno upijaju nove informacije.

Iz tog razloga, mnogo je bolja opcija kada se prezentuje engleski za decu, prilagođen uzrastu i interesovanjima, pa se spaja lepo i korisno, a deca uče prave stvari kroz igru i zabavu.

Takođe, važno je znati da što je dete starije, učenje će ići teže pa stručnjaci preporučuju da je najbolje vreme za početak učenja novog jezika baš pre početka školovanja.

Mnoge roditelje je zato obradovala vest da će se do sredine novembra u svim beogradskim vrtićima, državnim i privatnim, krenuti sa održavanjem besplatnih časova engleskog jezika za predškolce.

Do sada, engleski jezik je predstavljao aktivnost koju su roditelji uglavnom plaćali, ali sada časove engleskog roditelji predškolaca neće morati da ukalkulišu u svoj mesečni trošak koji je nekima iznosio i po više hiljada dinara.

Ovo će svakako u velikoj meri da olakša kućni budžet svim porodicama koje imaju decu tog uzrasta i mnogim mališanima da omogući da uče željeni jezik na zabavan način, prikladan njihovom uzrastu.

Novo je i to da će na kraju predškolske godine svako dete dobiti i sertifikat o određenom nivou znanja engleskog jezika koji će biti neka vrsta potvrde onoga što su radili u prethodnih godinu dana.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.