NOVO UREĐENJE KOD ZOO VRTA: Završena rekonstrukcija MESTA koje će mnogima rešiti veliki problem
Foto: Promo

važno

NOVO UREĐENJE KOD ZOO VRTA: Završena rekonstrukcija MESTA koje će mnogima rešiti veliki problem

Dve nedelje pre roka, završena je izgradnja 71 parking mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon

Objavljeno:

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu. U cilju bržeg protoka i efikasnije eksploatacije kapaciteta, garaže i parkirališta su opremljena najsavremenijim automatskim sistemima kontrole ulaska i izlaska, kao i naplate usluga. U ulicama užeg i šireg centra Beograda ustanovljene su parking zone u kojima je parkiranje vremenski ograničeno, dok je na širem području grada omogućeno parkiranje bez vremenskog ograničenja.

U toku je više rekonstrukcija garaža, ali i započeta gradnja novih parkirališta, dok je građanima koji rade u centru i muku muče sa pronalaskom parkinga, problem znatno olakšala kompletna rekonstrukcija parkirališta „Vidin kapija” kod Zoo vrta koja je rađena u okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu.

00:41

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, "Parking servis" je sproveo građevinske radove na parkiralištu "Vidin kapija", kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora.

Dve nedelje pre roka, završena je izgradnja 71 parking mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon.

Parkiralište je opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom, dok je nakon rekonstrukcije, parkiralište „Vidin kapija” dobilo i novo radno vreme.

Sada radi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga je kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP "Parking servis". Korišćenje se plaća po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama "Parking servisa".

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.