SVAKI ODLAZAK U RADNJU VAS SKUPO KOŠTA? Mnogi građani su zato našli POVOLJNIJE mesto za kupovinu
Pijaca Borča, Foto: Promo

unapređeni uslovi

SVAKI ODLAZAK U RADNJU VAS SKUPO KOŠTA? Mnogi građani su zato našli POVOLJNIJE mesto za kupovinu

Zakupci sada rade u daleko lepšim uslovima, prevenstveno jer su natkriveni svi prolazi između tezgi, što omogućava nesmetanu kupovinu i prodaju u svim vremenskim uslovima

Objavljeno:

Poslednjih par meseci grad Beograd krenuo je u ozbiljne radove na rekonstrukciji beogradskih pijaca, a pijaca Borča još jedna je u nizu beogradskih pijaca na kojoj su unapređeni uslovi prodaje i kupovine. U zanatskom delu pijace uređen je pijačni plato i postavljena je nova namenska oprema sa preko 40 novih bokseva, kako bi se zakupcima olakšalo izlaganje i prodaja robe široke potrošnje.

Uređenje ove pijace podrazumevalo je i zamenu celokupne infrastrukture pijačnog platoa, kao i asfaltiranje 2.400 kvadrata pijačnog platoa. Postavljeno je 144 komada novih tezgi, 40 novih modernih bokseva u zanatskom delu pijace, potpuno je obnovljen i deo pijace za prodaju proizvoda životinjskog porekla, a pijaca je dobila nove prilazne kapije na svim ulazima.

Zajedničkom saradnjom JKP „Beogradske pijace” i članova Udruženja pijačnih prodavaca, uvaženi su svi predlozi zakupaca u cilju unapređenja pijačne delatnosti.

1 / 2 Foto: Promo

Zakupci sada rade u daleko lepšim uslovima, prevenstveno jer su natkriveni svi prolazi između tezgi, što omogućava nesmetanu kupovinu i prodaju u svim vremenskim uslovima.

S druge strane, beogradske pijace jesu od neprocenjivog značaja za stanovnike Beograda, s obzirom da ih snabdevaju kvalitetnim i uvek svežim namirnicama.

1 / 5 Foto: Promo

Pijaca u Borči uporno odoleva i već godinama unazad izvojeva bitke sa velikim trgovinskim lancima sa istaknutim statusom velikog distributera svežeg voća i povrća. Iako su nekad proizvodi u marketima na akcijskim cenama čak jeftinij od proizvoda na pijaci, potrošači ipak neguju naviku kupovine na pijacama jer od domaćih proizvoda boljih i kvalitetnijih nema. Takođe, iako su akcijske ponude česte, na pijaci Borča voće i povrće je gotovo po pravilu uvek jeftinije nego u marketima.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.