TRADICIJA KOJA GODINAMA UVESELJAVA MALIŠANE! Jedinstvena manifestacija u Beogradu osmišljena za najmlađe sugrađane!
Starogradska zima, Foto: Promo

jedinstvena manifestacija

TRADICIJA KOJA GODINAMA UVESELJAVA MALIŠANE! Jedinstvena manifestacija u Beogradu osmišljena za najmlađe sugrađane!

Beograđani i pored novogodišnjeg dočeka u organizaciji grada Beograda imaju svake godine priliku da nekoliko dana uživaju u manifestacijama na opštini Stari grad

Objavljeno:

Starogradska zima je postala uveliko tradicionalna manifestacija koju organizuje beogradska opština Stari grad sa svojim partnerima. Programi su prilagođeni svim uzrastima, a najviše aktivnosti pripremljeno je uvek za one najmlađe posetioce.

Kao i svake, tako je i početkom ove godine gradska opština Stari grad organizovala novogodišnji program i to na četiri lokacije. Beograđani ali i svi oni koji su posetili srpsku prestonicu tokom praznika imali su priliku da uživaju u raznolikom prazničnom programu koji je bio realizovan u zgradi Gradske opštine Stari grad, u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, u Skadarliji i na Topličinom vencu. Tako su primra radi u sali opštine mališani i njihovi roditelji uživali u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, koncertima i magičnim kreativnim radionicama.

1 / 5 Foto: Promo

S druge strane park vojvode Vuka bilo je mesto druženja sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz muzički program.

Svake godine se u okviru Starogradske zime prirpema i bogat muzički program koji pripreme poznati restorani u Skadarliji.

Dakle, Beograđani i pored novogodišnjeg dočeka u organizaciji grada Beograda imaju svake godine priliku da nekoliko dana uživaju u manifestacijama na opštini Stari grad. Jedinstven višednevni događaj koji je posebno osmišljen da zadovolji potrebe mališana. Program je koncipiran tako da ne bude dosadno kako njihovim roditeljima tako ni njihovim bakama i dekama.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.