"MOŽETE TRAŽITI NAKNADU": Meteorolog Ristić objasnio ŠTA treba da uradite da biste dobili ODŠTETU zbog NEVREMENA
Foto: Kurir TV/PRINTSCREEN/ILMETEO.IT

OVO SU KORACI

"MOŽETE TRAŽITI NAKNADU": Meteorolog Ristić objasnio ŠTA treba da uradite da biste dobili ODŠTETU zbog NEVREMENA

Meteorolog Ivan Ristić gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je govorio o osiguranju imovine u takvim slučajevima

Objavljeno:

Jako nevreme sručilo se na Beograd u subotu praćeno olujnim vetrom i jakim pljuskom sa krupnim gradom koji je bio veličine jajeta. Objavljene su slike izbušenih fasada i roletni, kao i mnogih drugih oštećenja.

Meteorolog Ivan Ristić gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je govorio o osiguranju imovine u takvim slučajevima.

Ivan Ristić
Ivan Ristićfoto: Kurir TV

- Ko je osigurao svoju imovinu, osiguranje plaća nadoknadu ukoliko je brzina vetra preko 17 metara u sekundi. To je ta čarobna granica koja se koristi u osiguranju. Vi onda morate da odete direktno u Republički hidrometeorološki zavod ili da pošaljete njima da daju zvanično saopštenje da je brzina vetra bila veća od 17 metara u sekundi. Onda tek možete da tražite odštetu od osiguravajućeg zavoda. To je ono što je bilo u subotu, pa imamo pravo da tražimo osiguranje - rekao je meteorolog.

Bonus video:

00:36

MOŽETE TRAŽITI NAKNADU ZA ŠTETU NASTALU USLED OLUJE! Meteorolog Ivan Ristić otkrio ŠTA TREBA DA URADITE DA BI DOBILI ODŠTETU

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.