"KAD SAM VIDELA ŠTA MUŠKI RADE...": Devojka opisala ISKUSTVO sa NUDISTIČKE PLAŽE na Adi, nije IZDRŽALA ni POLA SATA
Ada Ciganlija, Foto: Nebojša Mandić

NUDISTIČKA PLAŽA NA ADI

"KAD SAM VIDELA ŠTA MUŠKI RADE...": Devojka opisala ISKUSTVO sa NUDISTIČKE PLAŽE na Adi, nije IZDRŽALA ni POLA SATA

Ubrzo sam ušla u priču sa dvema starijim ženama i one su me upozorile da na plaži ima i tih napadnih likova, napisala je devojka o svom iskustvu sa nudističke plaže

Objavljeno:

Oduvek sam bila naturista, i kako sam dosta vremena provodila radeći na moru, navikla sam se na određeni naturistički kodeks, da ga tako nazovemo, na nudističkim plažama na obali Jadrana. Ili bilo kojoj maloj uvali koja može da posluži i pruži malo privatnosti svojim golišavim kupačima. Pomislih da će isti kodeks da postoji i na naturističkoj plaži na Adi Ciganliji - ali žestoko sam se prevarila.

S obzirom na to da sam sada malo odraslija, nemam više toliko slobodnog vremena tokom leta koje mogu da provedem na moru, tako da, često svoje dane u gradu provedem na Adi Ciganliji. Oduvek gotivim nudističke plaže, a svaki put kada bih prolazila pored iste na Adi pitala sam se kako bi mi bilo da jedan dan dođem baš tu.

Nisam imala mira i morala sam da posetim ovu plažu, malo zarad svoje lične radoznalnosti, a malo i usled neminovnog novinarskog istraživačkog duha.

Prethodnih dana kada bih bacila pogled na plažu videla bih uglavnom parove, starije ljude koji idu u grupama, brojne mlade momke koji takođe sede u grupama i delovalo je kao da svi međusobno jedni drugima daju dovoljno privatnosti i prostora. Sve dok nisam otišla i stavila svoj peškir i sedela sama.

Ada Ciganlija
Ada Ciganlijafoto: Nebojša Mandić

Ubrzo sam ušla u priču sa dvema starijim ženama i one su me upozorile da na plaži ima i tih napadnih likova, a u jednom trenutku odzvonile su mi reči jedne od ove dve drugarice u ušima: "Ako možeš da ignorišeš muškarce kako se dodiruju za faluse, ovo je super mesto, niko ti ne dosađuje sad nešto" i odmah sam se osvrnula oko sebe.

Eno ih. Kao sokoli vrebaju i gledaju dok stoje na nogama u širini ramena u plićaku i dodiruju se za svoje polne organe dok su im oči uprte tačno u nas.

"Nemoj se čuditi ako ti priđe u jednom trenutku, on prilazi svima", nastavila je druga drugarica i tačno kada sam pogledala u njega imala sam šta i da vidim. Džepni bilijar sve u 16 i tada sam shvatila da nema kodeksa, nema pravila, nema solidarnosti - ovo je idealno mesto za perverznjake.

I ispada da im mi pružamo lajv šou.

Ustala sam, obukla se i pobegla glavom bez obzira.

I da, ko kaže da sam sama kriva jer sam otišla tamo, ovaj tekst i nije za vas nego za ljude koji znaju da ovakvi perverznjaci postoje i u javnim prevozima gde su svi obučeni, i u klubovima i na raznim drugim mestima, tako da to komentarisati uopšte je suvišno.

Napominjem da je ovo iskustvo od pre dva leta, tako da ako se društvo naturista Srbije ili čega već setilo da na svojoj plaži obezbedi i obezbeđenje ili spasilačku ekipu koja će ovakvo ponašanje sankcionisati, moram da čestitam. Mada, sumnjam.

Bonus video:

01:51

MEDUZE NISU JEDINE U SAVSKOM JEZERU! Iz JKP Ada Ciganlija rekli su nam šta se sve nalazi na dnu i kupa se sa nama

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.