BEOGRAĐANKA NINA OBJAVILA SNIMAK SA NUDISTIČKE PLAŽE: "Nisam očekivala da ću OVO videti među nagim ljudima" (VIDEO)
Nina Gavrilović, Foto: Printscreen/TikTok/ ninineavanture

ISKUSTVO

BEOGRAĐANKA NINA OBJAVILA SNIMAK SA NUDISTIČKE PLAŽE: "Nisam očekivala da ću OVO videti među nagim ljudima" (VIDEO)

Prvo pravilo je da na plaži morate da budete nagi

Objavljeno:

Novinarka Nina Gavrilović opisala je svoj boravak čuvenoj Adi Bojani i podelila prizore ali i pravila koja vas očekuju ako odlučite da ovog leta okačite kupaći o klin.

„Prvo pravilo je da na plaži morate da budete nagi, pošto će svi oko vas takođe biti bez odeće osnovna je pristojnost da i vi njima ukažete takvo poverenje. Nekada su postojali redari koji su terali one obučene, sada svuda stoje znaci da je odeća zabranjena“, govori ona u snimku.

„Drugo pravilo je da ne smete da koristite kamere i narušavate tuđu privatnost, kao i da nije dozvoljeno buljiti ili smarati bilo koga od kupača, držite prikladno odstojanje“, objašnjava devojka.

Nina
foto: Printscreen/TikTok/ ninineavanture

„Kada ste na nudističkoj plaži bez kupaćeg odmah ćete primetiti da možete brže da uđete u vodu i brže da se osušite tako što na sebi nemate odeću, a i više se izlažete suncu i proizvodite više vitamina D“, objašnjava autorka videa.

„Možda je posebno važno što ćete shvatiti da ma kakvu telesnu manu da mislite da imate ona ovde ni najmanje nije bitna. Sva tela su lepa, a osećaj kada su oko vas samo more, sunce i vetar potpuno objašnjava zašto se neki ljudi navuku pa posle samo idu na nudističke plaže“,

Kako izgleda kada zapravo odete na nudističku plažu i koga sve možete da očekujete da ćete tamo zateći pogledajte u snimku.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.