GDE GOD SE OKRENEŠ GUŽVA: Jutarnji ŠPIC u Beogradu, evo gde se NAJVIŠE ČEKA
Beograd, Foto: Petar Aleksić

GUŽVE U SAOBRAĆAJU

GDE GOD SE OKRENEŠ GUŽVA: Jutarnji ŠPIC u Beogradu, evo gde se NAJVIŠE ČEKA

Gužve su i u Bulevaru kralja Aleksandra u Malom Mokrom Lugu

Objavljeno:

Gužve su i ovog jutra u Beogradu, vozila se usporenu kreću ključnim gradskim saobraćajnicama, a veće gužve već se stvaraju na autoputu Beograd - Niš.

Na Novom Beogradu, gužve na autoputu počinju od TC "Zmaj", a u Zemunu je saobraćaj usporen na putu E-75, kao i kod Galenike u blizini Pupinovog mosta. Osim toga u ovom delu grada gužve su i kod KBC "Zemun" u ulicama Prilaz i Ugrinovačka.

U starom delu grada jutarnje saobraćajne gužve su na Čukaričkoj padini kod Ade Ciganlije i u Radničko ulici u smeru ka centru grada.

Gužva je takođe i na Savskom vencu u Bulevaru Patrijarha Pavla u smeru ka gradu, Bulevaru vojvode Mišića i kod Topčiderskog parka u ulici Teodora Drajzera u smeru ka Novom Beogradu, dok je u ulici Neznanog junaka gužva u smeru ka gradu.

Saobraćaj, Gužva, Beograd
foto: Petar Aleksić

Gužve na Trošarini, Autokomandi i Pančevcu

Na Voždovcu gužvi ima na Trošarini i u podnožju Vojvode Stepe kod Autokomande, a velike gužve i čekanja od po 10 minuta stvaraju se od hotela "Majdan" na Konjarniku i dušanovačke pošte u smeru ka autoputu u pravcu Novog Beograda, sudeći po Gugl Mapama.

Gužve su i u Bulevaru kralja Aleksandra u Malom Mokrom Lugu. Gužve se takođe formiraju u blizini hotela "1.000 ruža" međutim još uvek saobraćaj nije preterano usporen.

Delovi Palilule, Severni bulevar, Višnjička ulica, Marijane Gregoran, Dragoslava Srejović, kao i deo Krnjače i Pančevačkog mosta u smeru ka gradu gotovo da su u kolapsu, a na Gugl mapi su jarko crvene i bordo boje što ukazuje na veliki zastoj. Iznenađujuće, Mirijevski bulevar je potpuno prohodan.

Bonus video:

00:17

Gužva ispred Palmira Toljatija pred početak sednice SNS

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.