KAMERE SNIMILE STARIJEG ČOVEKA U AKCIJI U BRAĆE JERKOVIĆ: Čučnuo i uradio 1 stvar zbog koje MREŽE GORE (VIDEO)
Snimak sa kamere, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

HIT HITOVA

KAMERE SNIMILE STARIJEG ČOVEKA U AKCIJI U BRAĆE JERKOVIĆ: Čučnuo i uradio 1 stvar zbog koje MREŽE GORE (VIDEO)

Muškarac je potom čučnuo, a zbog scene koja je usledila objavu su preplavili komentari korisnika na Instagram profilu "serbialive_beograd"

Objavljeno:

Sigurnosne kamere u beogradskom naselju Braće Jerković na Voždovcu snimile su starijeg muškarca koji je uradio nešto zbog čega su ga pojedini osudili, dok ga je određeni broj građana branio.

Naime, on je tokom šetnje zastao, čučnuo, pa povadio betonske ploče iz stepenika.

Na snimku se vidi muškarac koji korača ulicom, ali u jednom trenutku zastaje i nogama dodiruje pločnike, kao da hoće da pregleda stepenik na kom stoji. Deluje kao da mu je nešto privuklo pažnju.

Muškarac je potom čučnuo, a zbog scene koja je usledila objavu su preplavili komentari korisnika na Instagram profilu "serbialive_beograd".

Naime, on je odlučio da iščupa, ili izvuče tri pločnika i stavi ih na drugo mesto, odmah ispod stepenika u kom su oni ležali. Potom se okrenuo i nastavio svojim putem.

Prva reakcija određenog dela javnosti bila je osuda, jer im je delovalo kao da je njegov cilj puka pakost i želja da uništi nešto.

Međutim, veliki broj korisnika shvatio je ovaj postupak na potpuno drugačiji način, te su naveli da je čovek zapravo želeo da učini dobro delo, s obzirom da je vrlo moguće da su se ta tri pločnika "klackala" u svom ležištu, te bi zbog toga neko mogao da se saplete, padne i povredi.

Kako su oni objasnili, on je na ovaj način želeo da spreči da neko zadobije povrede, tako što će već klimave pločnike da ukloni i time ostalim šetačima i biciklistima da da do znanja da taj deo puta nije bezbedan za prelazak.

Pojedini su istakli da s obzirom da je tako lako uspeo da pomeri pločnike iz njihovog mesta znači da su samim tim oni bili labavi i nepričvršćeni.

Čovek
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

"Što se vidi one nisu ravne nego iskočile iz ležišta što je moguće da se neko saplete i padne. Tako da čovek sa snimka možda zato i vadi skroz ploče!", naveo je jedan korisnik s kojim su se mnogi složili.

"Pa dobro je čovek uradio, neko bi slomio glavu na tom stepeniku", napisao je drugi.

"šta je čovek loše uradio, pomerio kocke da neko kičmu ne polomi, nije kocke stavio u torbu i pobegao!", jedan je od komentara.

Bilo je i komentara u kojima su korisnici osuđivali čoveka, očigledno shvativši njegov postupak na drugačiji način.

Šta vi mislite, šta je bio cilj ovog muškarca?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.