PAŽNJA, LOPOV OPERIŠE U OVOM DELU BEOGRADA: Kamere snimile sve, VIDI SE DA JE VEŠT! (VIDEO)
Lopov, Foto: Instagram/serbialive_beograd

OPREZNO

PAŽNJA, LOPOV OPERIŠE U OVOM DELU BEOGRADA: Kamere snimile sve, VIDI SE DA JE VEŠT! (VIDEO)

Jedan od stanara ove zgrade putem Instagram stranice serbialive_beograd obratio se svim stanovnicima koji žive na teritoriji Zvezdare

Objavljeno:

Sigurnosne kamere jedne zgrade na teritoriji beogradske opštine Zvezdara snimile su lopova koji ulazi u stambeni objekat, a potom krade.

Naime, kako se vidi na snimcima muškarac je prvo vrlo lako otvorio trata glavnog ulaza, da bi potom prošetao po zgradi, a onda kako navodi autor, sišao u garažu i ukrao crevo od hidranta.

Jedan od stanara ove zgrade putem Instagram stranice serbialive_beograd obratio se svim stanovnicima koji žive na teritoriji Zvezdare, kao i Konjarnika i skrenuo im pažnju na ovog muškarca ako se nekim slučajem nađe i u njihovoj zgradi.

01:33

Kamere snimile lopova na Zvezdari

"Pozdrav, skrenuo bih pažnju komšijama sa Zvezdare i Konjarnika. Naime, mlad muškarac je u četvrtak oko 16h ušao u našu zgradu, otvorio vrata zgrade veoma lako (vidi se da je vešt). Prošetao se po zgradi, sišao do garaže i ukrao crevo od hidranta, pošto ništa vrednije nije našao. Na snimcima se vidi da drži nešto u desnoj ruci, moguće oružje. Sreo je komšinicu i uredno se javio. Slučaj je uredno prijavljen policiji", navodi se u objavi na Instagramu.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.