DIREKTORKA OŠ "DRINKA PAVLOVIĆ" PODNELA OSTAVKU! Ovo je njeno objašnjenje
OŠ Drinka Pavlović, Foto: Nebojša Mandić

VAŽNO

DIREKTORKA OŠ "DRINKA PAVLOVIĆ" PODNELA OSTAVKU! Ovo je njeno objašnjenje

Neposredno pre ostavke direktorke, voditeljka Milica Kon iznela je u javnost slučaj svoje ćerke

Objavljeno: 12:35h

Nataša Vasić, direktorka OŠ "Drinka Pavlović" podnela je ostavku, a u zvaničnom saopštenju, ona navodi da je u sredu, 10. maja, podnela neopozivu ostavku na mesto direktora škole iz "duboko ličnih razloga".

Neposredno pre ostavke direktorke, voditeljka Milica Kon iznela je u javnost slučaj svoje ćerke, učenice OŠ "Drinka Pavlović", koja je, kako tvrdi, pretrpela vršnjačko nasilje u ovoj školi, prenosi Blic.

Milica Kon o slučaju nasilja pričala u TV emisiji "Amidži šou".

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj - rekla je Milica i dodala:

Marko Kon, milica kon
foto: RTV Pink printscreen

- U državnoj školi oni kažu: 'Zakon je takav'. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat - rekla je Milica.

Direktorka je reagovala i tada saopštenjem, a danas se ponovo oglasila. Na kraju saopštenja, ona u potpisu navodi "direktorka u ostavci". O tome govori i u samom saopštenju.

- U sredu, 10. maja podnela sam neopozivu ostavku na mesto direktora škole iz duboko ličnih razloga. Tragedija koja se desila me duboko potresla, kao i svakog građanina u ovoj zemlji. Celu nedelju trpela sam neviđene pritiske, pretnje i sa svojim timom sam se borila - napisala je Vasićeva.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.