"ZATEČENI, PREPLAVLJENI I ZAHVALNI": Objava mame iz Beograda VRAĆA VERU U LJUDE, gazdarica im je saopštila OVO!
Zgrada, Foto: Aleksa Petrović

Bravo!

"ZATEČENI, PREPLAVLJENI I ZAHVALNI": Objava mame iz Beograda VRAĆA VERU U LJUDE, gazdarica im je saopštila OVO!

"Podstanari smo. Gazdarica živi u stanu do nas..."

Objavljeno:

Kada se desio nagli preokret na tržištu nekretnina, postali smo svesni da su podstanari sve više ugroženi. Pojedini stanodavci bezobrazno dižu cene kirije i ne razmišljaju da li su stanari u mogućnosti da istu plate. Međutim u moru takvih primera ima i priča koje vraćaju veru u ljude.

Tako je jedna mama iz Beograda na Tviteru podelila svoj slučaj koji je njoj i njenom suprugu "naterao suze na oči" zbog zahvalnosti. A možda ovaj slučaj bude primer i drugim stanodavcima da pokažu ljudskost, a pre svega razumevanje da je samo činjenica da pojeidni moraju da iznajmljuju stan je sama po sebi teška.

"Podstanari smo. Gazdarica živi u stanu do nas. Zove nas komšije i imamo fin komšijski odnos. Juče je srela supruga i rekla mu da moraju da razgovaraju. Pomislili smo da će nam sada sigurno podići kiriju,jer nije to učinila kad i svi. Očekivano. Ionako smo sa dve kirije kasnili", napisala je mama, a onda je nastavila.

"Umesto toga rekla je da ovaj mesec ne plaćamo i da želi da nam nekako pomogne. Da uplatimo vežbice, banju, stavimo u fond za pomagala...šta god,želi da da svoj doprinos. I onda smo nas dvoje seli i plakali kao deca.Sve nas je stiglo i preplavilo. Zatečeni,preplavljeni i zahvalni!",

Ovom objavom razgalila je i druge korisnike tvitera pa su se komentari oduševljenja samo nizali.

"Rasplaka me ženo",

"Treba nam vise ovakvih ljudi i prica, i u zivotu, i na Tviteru",

"Kakva priča, raznežila si me",

"Ljudska dobrota može da dirne duboko, a tako je retka", pisali su ispod objave.

I mi se u potpunosti slažemo. Kao ljudi, moramo da preuzmemo odgovornost za to da se dobro vrati. Samo na taj način ćemo ponovo uspostaviti moralne vrednosti i osigurati mirno i spokojno mesto za nove generacije, jer smo mi baš ti koji gradimo budućnost za nova pokoljenja.

03:03

NE PLAĆA NIŠTA GODINU DANA, ALI SE IZ KUĆE NE ISELJAVA! Stanodavci očajni: Ako gledaš OVO, povući ću tužbe, samo se ISELI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.