VETAR OBORIO STABLO KOD KLINIČKOG CENTRA: Dete prolazilo ispod, za dlaku izbegnuta NESREĆA (FOTO)
Foto: Printscreen/ASOCIJACIJA ZA BEZBEDNOST MOTOCIKLISTA

STRAŠNO

VETAR OBORIO STABLO KOD KLINIČKOG CENTRA: Dete prolazilo ispod, za dlaku izbegnuta NESREĆA (FOTO)

Na osnovu fotografije se čini da automobili nisu oštećeni

Objavljeno:

U Pasterovoj ulici u Beogradu kod Kliničkog centra Srbije usled jakog vetra koji duva u glavnom gradu palo je veliko drvo, kako je za MONDO rekao predsednik Asocijacije za bezbednost motociklista dr Vladimir Jevtić.

"Deset minuta pre toga prošao sam tuda sa detetom. Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da je palo na moje dete", kazao je naš sagovornik. Kako se vidi na fotografiji, odlomljen je i deo ograde KCS. Na svu sreću, prema prvim informacijama niko nije povređen. Inače, drvo je palo na deo ulice koji je namenjen za parkiranje vozila.

Na osnovu fotografije se čini da automobili nisu oštećeni. Ukoliko neko vozilo jeste oštećeno, potrebno je proveriti sa JKP "Zelenilo Beograd" da li se površina nalazi u njihovom sistemu održavanja radi naknade štete. Podsetimo, ovo nije retka pojava. U oktobru prošle godine u Bulevaru Despota Stefana drvo je palo na nekoliko parkiranih vozila. Pričinjena je veća materijalna šteta. Samo pukom srećom nije bilo povređenih.

RHMZ upozorio na košavu

U Srbiji ujutru i pre podne umereno naoblačenje sa juga i zapada zemlje, do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve. Uslovljavaće mestimično kišu, i to pre podne na jugu i jugozapadu, posle podne i uveče i na zapadu i severozapadu Srbije, a lokalno je moguć i kratkotrajni pljusak s grmljavinom.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine i do 25 m/s (oko 90 km/h), a uveče u većem delu u slabljenju.Jutarnja temperatura od 6 do 14, najviša dnevna od 18 do 23 stepena, saopštio je RHMZ.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.