TOPLO, KIŠOVITO I VETROVITO: Ovo je vremenska prognoza za sutra
Vetar, Foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

RHMZ

TOPLO, KIŠOVITO I VETROVITO: Ovo je vremenska prognoza za sutra

U Beogradu će ujutro i pre podne biti suvo i vetrovito

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo i umereno do potpuno oblačno vreme, ujutro s kišom uglavnom na jugu, a u toku dana povremeno i u ostalim delovima zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od 9 do 14 stepeni, najviša od 16 na jugu zemlje do 22 stepena Celzijusa na severu.

Istočni i jugoistočni vetar umeren i jak, na jugu Banata povremeno i olujni, posle podne i uveče u slabljenju, a u toku noći u skretanju na severni.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti suvo i vetrovito, a posle podne i uveče vetar će oslabiti, ali se očekuje kratkotrajna kiša povremeno.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić, Emilija Jovanović, Beta Dragan Gojić

Najniža temperatura oko 14, najviša oko 19 stepeni. Vetar u toku noći u skretanju na severni.

U Srbiji će u četvrtak biti kišovito, s temperaturom do 20 stepeni Celizijusa, a od petka očekuje se porast temperature uz nestabilno vreme s kratkotrajnim pljuskovima. Od ponedeljka i dalje promenljivo i vetrovito.

U Beogradu će u četvrtak biti oblačno i kišovito, s temperaturom od oko 19 stepeni. Od petka temperatura u porastu, a u nedelju i do kraja naredne sedmice nestabilno, povremeno s kišom i vetrovito.

Biometeorološka prognoza za sredu, 3. maj 2023. godine: Promenlјivo raspoloženje, pospanost i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima preporučen je oprez zbog očekivanog uticaja biometeorološke situacije, a neophodan je i dodatan oprez učesnicima u saobraćaju.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.