DO KADA ĆE VAŽITI STARA PRAVILA ZA JAVNI PREVOZ U BEOGRADU? Oglasila se gradska uprava o novom sistemu
Gradski prevoz, Foto: Emilija Jovanović

VAŽNO

DO KADA ĆE VAŽITI STARA PRAVILA ZA JAVNI PREVOZ U BEOGRADU? Oglasila se gradska uprava o novom sistemu

Odlukom Skupštine Grada Beograda data je saglasnost na jednostrani raskid ugovora

Objavljeno:

Sekretarijat za javni prevoz obaveštava građane da dok se ne steknu svi pravno formalni uslovi i ne završe sve procedure oko usvajanja novog cenovnika i novog načina kupovine karata, ostaju da važe postojeća pravila vezana za javni prevoz.

- Odlukom Skupštine Grada Beograda data je saglasnost na jednostrani raskid ugovora i stekli su se uslovi da se zvanično formira novi sistem javnog prevoza, kako zonski i tarifni sistem tako i novi cenovnik javnog prevoza. Nakon što budu formalno usvojene nove tarife i cene javnog prevoza, javnost će biti blagovremeno obaveštena o mogućnostima kupovine karata i svim ostalim važnim informacijama o novom sistemu javnog prevoza. Sva pravna lica koja su kupovala mesečne karte svojim zaposlenima, blagovremeno će kontaktirati sa Javnim komunalnim preduzećem ‘Naplata prevozne usluge Beograd’ i uputiti ih u novi sistem funkcionisanja - navedeno je u saopštenju.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Javno komunalno preduzeće "Naplata prevozne usluge Beograd" raspisalo je javni poziv za nabavku softvera i opreme, kao i usluge ugradnje opreme u vozila gradskog prevoza.

Otvaranje ponuda je 4. maja 2023. u 12 sati u Knez Mihailovoj broj 5 u Beogradu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.