DOŠLI PRVI PUT U BG, A 1 ČOVEK IM JE NA AUTOBUSKOJ VRATIO VERU U LJUDE: Njegov GEST ih DUBOKO DIRNUO, neverovatno!
autobuska stanica, Foto: Espreso.co.rs

RETKI SU OVAKVI

DOŠLI PRVI PUT U BG, A 1 ČOVEK IM JE NA AUTOBUSKOJ VRATIO VERU U LJUDE: Njegov GEST ih DUBOKO DIRNUO, neverovatno!

Dokaz da u ovom gradu još uvek ima dobih i poštenih ljudi

Objavljeno:

U moru loših i crnih vesti desi se da ispliva poneka koja nam vrati veru da dobrih ljudi i dalje ima oko nas.

Na Reditu je jedan momak iz Republike Srpske podelio neobično iskustvo sa autobuske stanice na kojoj je upoznao gospodina koji mu je ulepšao prvu posetu Beogradu.

„Mi smo iz RS. Za vikend sam sa prijateljem došao na jedan koncert u Beograd, a ovaj gospodin, kako sam shvatio, često je na autobuskoj i pomaže ljudima sa koferima i tim stvarima. Odmah nas je uputio gde treba da idemo i ponudio nam pomoć. Međutim, ono najbolje tek sledi, što me je iznenadilo i dirnulo. Veliko mu hvala za to.

Naime, nakon tog koncerta u klubu gde smo pili čitavu noć, došli smo pijani na autobusku oko 2 ujutru gde smo čekali bus u 7. On nam je prišao i rekao da će da pazi na nas dok bus ne stigne. Znači, mi u 2 ujutru pijani sedimo s njim, a on pazi na nas.

Odveo nas je u lokal koji je radio do 4 gde nam je naručio po kafu. Nakon toga odveo nas je u drugi restoran koji je radio 24h gde smo i čekali ostatak vremena do busa. Nakon nekog vremena on je ostavio nas same i došao u 6:30 da proveri da li smo tu, kaže: ‘nemojte bus da zaboravite’. Ovako nešto nikad nisam nigde doživeo i toliko me iznenadilo da nemam reči. Veliko mu hvala za to. Dali smo mu nešto novca što je bio uz nas i razišli se. Eto vam jedna lepa priča o mojoj prvoj poseti Beogradu.“

Mnoge je ova priča dirnula, pa su u komentarima pisali kako imaju veliko poštovanje za ovog gospodina.

„Šta će jadan… bori se za sebe i za parče hleba kako zna i ume. I pored situacije u kakvoj je, ima veliko srce. Veliko poštovanje za njega, neka ga Bog čuva“, napisao je jedan korisnik.

„Njegovo je kraljevstvo nebesko“, dodao je drugi.

Pojedini su izrazili želju da stupe u kontakt sa ovim divnim čovekom kako bi mu ponudili pomoć.

„Reci nam u kom je kraju da znamo da mu se daju neke pare, iz ovakve priče je očigledno da zaslužuje, čovek dobrog srca.“

„Vraća nadu u ljude i on i ovaj tvoj post. Možeš li mi pustiti na chat lokaciju gde ste videli ovog čoveka, evo ja ću mu lično pomoći koliko budem mogao“

Nažalost, autor priče nije ostao u kontaktu s njim ali bi voleo ponovo da ga vidi.

„Ja bih voleo da stupim u kontakt s njim. Pričao nam je dosta toga ali smo bili previše pijani da upijemo to sve. Kaže da tako skuplja za kiriju pomažući ljudima“, tvrdi on.

Bonus video:

02:57

HUMANI KNJAŽEVAČKI KARATISTI: Predvođeni šampionom pomogli maloj Milici Rackov i njenoj keruši Lari

(Espreso / Nova.rs, Katarina Milovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.