INDIJAC NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA ZBOG STANA KOJI IZNAJMLJUJE U BEOGRADU: Srbi mu otvorili oči - "DERU TE"! (VIDEO)
Indijac, Foto: Printscreen/TikTok

au

INDIJAC NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA ZBOG STANA KOJI IZNAJMLJUJE U BEOGRADU: Srbi mu otvorili oči - "DERU TE"! (VIDEO)

Jedan od onih koji su se žalili na visoku rentu kirije, jeste i momak iz Indije Akaši Ahlava, koji je u Beograd došao da bi se bavio tenisom

Objavljeno:

Kirije koje su otišle u nebesa nakon migracije Rusa i Ukrajinaca u Srbiju, prouzrokovale su talas nezadovoljstva, kako kod naših državljana, tako i kod onih koji su ovde našli privremeni dom.

Jedan od onih koji su se žalili na visoku rentu kirije, jeste i momak iz Indije Akaši Ahlava, koji je u Beograd došao da bi se bavio tenisom. Naime, on je na svom TikTok nalogu postavio snimak stana koji mesečno plaća 600 evra.

"U spavaćoj sobi imam kauč, televizor... Ovo je kuhinja, ovde su moje stvari, veliki ormar imam. Ovde držim jakne i obuću, Ovo je kupatilo. Stan je blizu centra, ima lep pogled, to je to", ispričao je mladi Indijac koji u glavnom gradu Srbije boravi već godinu dana.

Kako se vidi na snimcima, radi se o jednosobnom stanu ili garsonjeri kod hale "Aleksandar Nikolić".

U komentarima koji su nastupili ispod snimka, korisnici TikToka su mu pisali kako je suma koju daju, velika.

"Mnogo je to moj prijatelju, 300 evra maksimalno za takav tip stana", "Možeš da iznajmiš dve sobe u Španiji za te pare", "Nemaš čak ni trpezarijski sto", "Za šta ti daješ tolike pare, deru te", neki su od komentara.

@aakashahlawatvlogs This is what you gets in 600€ in Belgrade. because now-days prices of apartments are so high . #serbia #aakashahlawatvlogs #fy #fyp #beograd #belgrade #fy #apartmenttour #apartment #realstate #balkan ♬ Tourner Dans Le Vide - Indila

Ono što je većina imala da mu poruči jeste da stan previše plaća i da ga pljačkaju.

"Lepo je, ali skupo. Nadam se da stanodavac neće da ti podigne kiriju ili da te izbaci zbog trenutne situacije", napisala je jedna devojka.

"Pre nekoliko godina iznajmljivao sam u Beogradu tri ptua veći stan od tvog za 260 evra, kolika promena", primetio je jedan korisnik TikToka.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.