RUS ZAUSTAVLJAO DEVOJKE U KNEZ MIHAILOVOJ I PITAO IH KAKVE MOMKE VOLE: Jedan odgovor ga je baš IZNENADIO! (VIDEO)
Devojke, Foto: Printscreen/Youtube/Илья Николаевич

ZANIMLJIVO

RUS ZAUSTAVLJAO DEVOJKE U KNEZ MIHAILOVOJ I PITAO IH KAKVE MOMKE VOLE: Jedan odgovor ga je baš IZNENADIO! (VIDEO)

Đurđa, koju je Ilija sreo nedaleko od Knez Mihailove ulice rekla je da je privlače visoki momci

Objavljeno:

Rus Ilija Nikolajevič je jutjuber i bloger koji obilazi sve što se obii može, pa je nedavno išao i Beogradom i pitao devojke kakve momke vole. Odgovori Beograđanki bili su različiti.

- Fizički me privlače visoki momci, blede puti, tamne kose i očiju, sa velikim nosom. Da budu mentalno jaki, nezavisni, odani - rekla je jedna Kristina.

Đurđa, koju je Ilija sreo nedaleko od Knez Mihailove ulice rekla je da je privlače takođe visoki momci, koji nisu previše mišićavi, ali ni previše mršavi, duhoviti, zanimljivi i pametni.

- Privlače me veoma visoki momci, treba da budu viši od dva metra, tamne kose i očiju. I moraju da budu Srbi. Moraju da budu smešni i džentleni, da znaju kako da se ponašaju sa devojkom, treba da joj otvore ili pridrže vrata. Takve sitnice devojkama znače. Ne volim nekulturne momke, volim fine momke, koji su kao medvedići - objasnila je Sara koju je Rus sreo u Knez Mihailovoj ulici.

Ipak, jedna devojka imala je nešto drugačiji odgovor. Na pitanje kakvi momci joj se sviđaju, devojka čiji su roditelji poreklom Srbi, ali živi u SAD, Iliji je odgovorila da joj se ne sviđaju momci, već devojke. Kod njega je to najpre izazvalo čuđenje, ali ju je onda upitao kakve devojke je privlače.

- Privlače me seksi devojke - odgovorila je kratko.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.