"PROGUTAĆE GA MRAK, IZLUPATI K'O VOLA I BACITI USPUT": Stanarka iz Beograda SROČILA neviđeno OBAVEŠTENJE! (FOTO)
Parking u Beogradu / Ilustracija, Foto: Twitter

NA PODIGNUTE BRISAČE pao joj mrak na oči!

"PROGUTAĆE GA MRAK, IZLUPATI K'O VOLA I BACITI USPUT": Stanarka iz Beograda SROČILA neviđeno OBAVEŠTENJE! (FOTO)

Stanarka zgrade u Beogradu na nesvakidašnji način upozorila komšije zbog parking mesta

Objavljeno:

Ukoliko ste vozač sigurno vam se dogodilo da dođete u situaciju kada nemate gde da parkirate svoje vozilo. Ili je svaki parking zauzet, ili je neki "pametnjaković" zauzeo dva parking mesta!

Takvih situacija postala je sita stanarka jedne zgrade u Beogradu, pa je svojim komšijama sročila poduže obaveštenje. Neko bi rekao upozorenje, a neko i pretnju. Procenite sami.

Fotografija je objavljena na društvenoj mreži Tviter i za kratko vreme je oduševila brojne korisnike. Sigurno su se mnogi poistovetili sa njom.

Parking / Ilustracija
Parking / Ilustracijafoto: Printscreen/Twitter

Naime, ona je podsetila komšije da je parking ispred zgrade javna površina i da niko nema osnova za isticanje prava za zauzimanje konkretnog mesta.

Po svemu sudeći, mrak na oči joj je pao kada joj je neko od komšija podigao brisače na propisno parkiranom vozilu. Dalje, kako stoji u obaveštenju, upozorila je na posledice koje bi neko mogao snositi ukoliko se ogluši na njenu "molbu".

"Ovim putem vas obavještavam da je parking ispred zgrade Javna površina, nije parking mjesto koje pripada nekom konkretnom stanu i niko nema po osnovu čega da ističe pravo parkiranja na konkretnom mjestu. Takođe Vas obavještavam će biti polomljene obe ruke, obe noge, rebra, ključna kost i vilična kost onome koga uhvatim da mi je još jednom podigao brisače na PROPISNO parkiranom autu (neću ja to da radim, nego neko ko to radi profesionalno). Progutaće ga mrak, odvešće ga, izlupati k o vola i baciti negdje usput. Neće mu ni policija pomoći.

I ne, ovo nije dokaz uzročno-posledične veze između mog upozorenja i radnje izvršenja krivičnog dela. Ja ću y tom slučaju samo biti osumnjičena, dokaza za podizanje optužnice biti neće, još će morati platiti troškove postupka. Nikada, ponavljam NIKADA nisam auto parkirala da zauzimam dva parking mjesta ili da nekoga zagradim da ne može da izađe. Ako vam se u nekom trenutku učini da je tako, razmislite da možda raspored automobila oko mojih kola nije bio takav nekoliko sati ranije ili prethodnu veče, kad sam parkirala kola.

Živim na adresi 21/4 i u bilo kom trenutku možete da me zamolite da preparkiram auto ako organizujete svadbu, krštenje, dovoženje drva. sahranu (daleko bilo), itd. Pomjeriću kola za šta god, nikakav problem. Pošto još uvijek ne znam ko je u pitanju, pišem svima u zgradama okolo, ne zamjerite zbog toga. Nadam se da ste me ozbiljno shvatili. Beograd, 09.11.2022.", navodi se u potpisanom obaveštenju.

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.